Benedicte Brænden

26 år gamle Benedicte Brænden har allerede rukket å bygge seg opp et solid rykte som artist. Nå venter større masser med Lyden av lørdag!

Benedicte Brænden
Foto: Erik Dyrhaug/Dinamo / NRK

Benedicte ute!

Benedicte Brænden er ute av Lyden av lørdag etter å ha spilt uavgjort mot Ida Jenshus i siste ordinære spillerunde. I realiteten var håpet ute for Elverums-jenta allerede før siste runde, så Benedicte benyttet anledningen til å rocke seg ut av serien med Chuck Berry-klassikeren 'Johnny B. Goode'.

Benedicte Brænden - "Johnny B. Goode"

Selv om Benedicte er ute av Lyden av lørdag, har hun fått markert seg så positivt gjennom høstens programmer, at det ikke burde overraske noen om hun snart dukker opp i media igjen.

- Vi har mottatt interesse fra både inn- og utland, uttalte trener Christian Ingebrigtsen umiddelbart etter sending.

Les mer om siste runde her!  

 

 

June & Johnny

Benedicte og Christian framsto som et fullkomment entertainer-par og imponerte både publikum og dommere med smektende samsang og heftige dansetrinn da de spilte seg til uavgjort med Johnny Cash-låta 'Long-legged guitar pickin' man' !

Men til tross for et veritabelt glansnummer er det fremedeles Benedicte som lever farligst. Tabellen tetner til , og Benedictes eneste håp ligger i en seier over tabelltoer Ida i siste runde. 

 

Benedicte og Christian har lagt seg i hardtrening, og framstår nå som Norges svar på Johnny & June. Cash!

Nett-TV: Se Benedicte og Christian sprengøve dansetrinn.

 

Tok dommerpoenget

- Det ser ut som du koser deg veldig!, sa Lage til Benedicte etter hennes versjon av "Caught in the middle". , mens dommer Marianne supplerte med å være veldig begeistret for stemmen hennes.  Benedicte tok dommernes poeng i oppgjøret mot Publiners, men kampen endte uavgjort da seerne ga Brønnøysundgutta sitt poeng.

Neste runde skal Benedicte synge duett med trener Christian Ingebrigtsen.  Følg med!

Benedicte Brænden
Foto: Erik Dyrhaug/Dinamo/NRK

Status etter to serierunder.

-Sexy, dypt, rått og fengende!, sa en engasjert dommer Marianne Antonsen etter Benedictes opptreden i annen serierunde.  Benedicte tok sitt første poeng i konkurransen da hun vant dommernes gunst, mens dansebandet Sogns tok poenget fra publikum. I neste runde møter hun Publiners til duell.

Se Benedictes opptreden her:

Benedicte Brænden - 'Hokus Pokus'

Benedicte konkurrerte mot Thomas Brøndbo i første serierunde, men sistnevnte tok både publikums og dommernes poeng og påførte Benedicte tap i første kamp. Men her er ingen ting avgjort. Neste serierunde spiller Benedicte mot danseorkesteret Sogns og dommerne og Christian håper å se Benedictes energioverskudd enda tydeligere!

Se Benedictes opptredener  i Lyden av lørdag: Benedicte Brænden - "Winter"  og Benedicte Brænden - "Cold Hard Rain"  

Lærte av hverandre

Det første treningsmøtet mellom Christian Ingebrigtsen og Benedicte Brænden ble preget av ny innsikt for begge parter. Benedicte fikk snekre og Christian fikk ri!  Lærer av hverandre

Se de eksklusive videoene - kun på nett:  Om å gå videre Benedicte om Christian , Christian om låtskriving og Tonen som vekker deg

Første møte

Christian Ingebrigtsen og Benedicte Brænden
Foto: Dinamo / NRK

Elverumsjenta Benedicte Brænden imponerte trener Christian Ingebrigtsen og er klar for seriespillet i Lyden av lørdag.  De øvrige konkurrentene kan du lese mer om her: Hvem går videre?

Det var en overrasket Benedicte som gikk videre, men Christian  ble overbevist:

- Hun har en X-faktor og det blir veldig gøy å jobbe videre med henne, sier Christian.

Nett-TV: Se videopresentasjon av Benedicte her!

Benedicte Brænden
Foto: Dinamo / NRK

Kulturstrøm

  • Får en million for sitt talent

    Sangeren Caroline Wettergreen (32) får Equinors talentstipend for klassiske musikere i 2018. Stipendet, som er på en million kroner, skal være en døråpner for unge norske musikere som ønsker en internasjonal karriere.

  • Prisrekord for Kittelsen-maleri

    Maleriet «Guldhornet», malt av Theodor Kittelsen i 1903, ble i kveld solgt for 12,8 millioner kroner på en auksjon i Oslo. «Guldhornet» betegnes som et av kunstnerens ukjente mesterverk, skriver E24. Maleriet hadde en prisantydning på 4–5 millioner kroner før auksjonen som ble holdt av Blomqvist Kunsthandel. Det dyreste maleriet av Kittelsen som er blitt solgt i Norge tidligere, er akvarellen «Dompap på rimet kvist» som ble solgt for 1,3 millioner kroner i 2002, skriver NTB. NRK TV: Trollskogen som inspirerte Kittelsen.