Ariana Grande holder konsert i Manchester to uker etter terroren

Tenåringsidolet Ariana Grande vender raskt tilbake til Manchester. Søndag fjerde juni står hun igjen på scenen etter terroren som rammet 22. mai.

Ariana Grande

Under to uke etter at konserten hennes i Manchester ble rammet av terror, reiser hun tilbake til byen for å holde støttekonsert for ofrene og de etterlatte.

Foto: DANNY MOLOSHOK / Reuters

Artisten annonserte fredag at hun ville komme tilbake til den terrorrammede byen for å avholde en konsert i solidaritet med ofrene, og nå er altså konsertdatoen klar skriver VG.

22 mennesker ble drept av en selvmordsbomber som eksploderte sent mandag kveld, like etter at konserten til tenåringsidolet Ariana Grande var ferdig i Manchester.

Det jobbes med å få store navn som skal opptre sammen med Ariana Grande, melder US Magazine, men ingen navn skal foreløpig være bekreftet.

Samler inn penger til ofrene

Grande skrev i uttalelsen fredag at svaret på volden må være å komme nærmere hverandre, synge høyere, elske mer og være snillere med hverandre.

«Jeg kommer tilbake til den utrolig modige byen Manchester for å være sammen med mine fans og holde en støttekonsert til ære for ofrene og deres pårørende, og for å samle inn penger til dem.»

Laster Twitter-innhold

LES OGSÅ: Ariana Grande holder støttekonsert i Manchester

Etter terroraksjonen mandag, skrev Ariana Grande på Twitter at hun var knust av det grusomme angrepet.

Laster Twitter-innhold

Kulturstrøm

 • Johnny Depp skal spille den franske kongen Ludvig XV

  Johnny Depp skal spille den franske kongen Ludvig XV i en film av den franske regissøren Maïwenn Le Besco.

  Regissøren selv, som begynte sin karriere som barneskuespiller, skal spille rollen som kongens siste elskerinne Jeanne du Barry, skriver Variety.

  Maïwenn har tidligere laget filmer som «Police» og «Seduced».

  Ludvig XV styrte Frankrike i 59 år og ble kalt «den elskede». Han hadde flere kjente elskerinner, blant dem var også Madame de Pompadour.

  Rollen blir Johnny Depps første siden han tapte et ærekrenkelsessøksmål mot britiske The Sun, angående en artikkel der Hollywood-stjernen ble kalt konemishandler etter anklager fra ekskona Amber Heard.

  Depp har i flere intervjuer nylig hevdet at han nå er «boikottet av Hollywood» og at kulturen der menn anklages for overgrep er basert på løse rykter.

  (NTB)

 • Utsetter karnevalsparader i Brasil

  Rio de Janeiro og São Paulo utsetter sambaskolenes karnevalsparader på grunn av økningen i smittetallene, opplyser myndighetene i de to brasilianske byene.

  Paradene, som regnes som høydepunktet av karnevalsfestlighetene og som er ledet av byenes sambaskoler, skulle opprinnelig arrangeres i slutten av februar.

  Planen er i stedet å gjennomføre dem i slutten av i april, ifølge en felles uttalelse fra byene med henvisning til pandemien og «behovet for å redde liv», melder nyhetsbyråene AFP/AP (NTB).

Flere kulturnyheter