Hopp til innhold

Anno-Sunna: – Jeg har en hemmelighet

Etter duellen mot Miriam, avslørte Sunna noe som ga de andre deltakerne hakeslipp.

Sunna syr sko i Anno

Sunna viste seg raskt som en sterk konkurrent med sin høye arbeidsmoral og nevenyttige ferdigheter.

Foto: NRK

Da Sunna måtte forlate Anno, ga hun de andre deltakerne en skikkelig overraskelse. For da hun ga pengene sine til Lars Kristian, avslørte de at de kjente hverandre fra før.

– Da jeg gikk på videregående ble jeg kjent med ei som ble min bestevenninne, og hun er datteren til Lars Kristian, sier Sunna.

Overraskelsen var derfor stor da de to så hverandre på skipet som tok deltakerne til Isegran den første dagen. De visste ikke om hverandres deltakelse, og bestemte seg for å ikke si noe om bekjentskapet til de andre.

– Vi valgte å ikke fortelle det fordi vi var redde de andre skulle basere sine valg på at vi to hadde en allianse, forteller hun.

Selv om de valgte å holde bekjentskapet skjult, var de nære på å røpe seg.

– En gang snakket jeg om hvor flink venninnen min var, og da sa Lars Kristian "ja, det er hun". Men de andre skjønte heldigvis ikke noe, ler Sunna.

Ble litt fornærmet

Sunna ble den første svennen, og også den første mesteren. Hun styrte gruppa med jernhånd da mesterstykket skulle gjøres, og det var ingen kjære mor for de andre deltakerne.

– Jeg måtte ta en liten mental prat med meg selv før mesterstykket, for jeg visste jeg måtte være litt hard. Vi måtte tilbake til den gamle arbeidsmoralen, og det var jo sånn før at hvis man fikk et oppdrag, måtte man levere, sier hun.

Mesterstykket ble godkjent, og Sunna viste fra start at hun var en konkurrent å regne med. Derfor ble hun også valgt som førsteduellant av Fredrik denne uken.

– Jeg ble litt fornærmet, og syntes det var litt sårt å bli valgt. Selv valgte jeg førsteduellant for trivselen i gruppas skyld, sier Sunna.

Men hun ser også positivt på at hun ble valgt fordi hun ble ansett som en sterk konkurrent.

Bedre selvtillit

Skoene Sunna lagde i Anno

Sunna ble svenn og mester i skomakerlauget. Skoene hun lagde har hun brukt mye etter hun kom hjem!

Foto: Privat

Oppholdet på Isegran anno 1721 har gjort mye for selvtilliten til Sunna, som opplevde å bli mobbet på skolen.

– Jeg har vist for meg selv at jeg får til ting. Jeg har aldri før laget noe så stort som skoene jeg lagde. Det har fått meg til å prestere bedre på skolen, og til å planlegge oppgaver. Jeg har også truffet så mange hyggelige folk som kan kalles venner for livet. Vi har opplevd noe sammen som ingen andre har, sier hun.

Kulturstrøm

 • Ny redaktør i TVNorge

  Magnus Vatn blir ny ansvarlig redaktør i TVNorge melder mediekonsernet Warner Bros. Discovery, ifølge Kampanje og Medier24.

  Vatn er i dag programdirektør i Norge for Warner Bros. Discovery, og han fortsetter i denne rollen samtidig med redaktørjobberen. Han sitter også i selskapets nordiske ledergruppe.

  Han overtar som ansvarlig redaktør etter Espen Skoland, som slutter i mediekonsernet etter tolv år.

  (©NTB)

 • Trevor Noah slutter i «The Daily Show»

  Komikeren Trevor Noah slutter som programleder i satireprogrammet «The Daily Show», skriver Variety.

  38-åringen slapp nyheten til publikum under innspilling torsdag kveld. Det er uklart når han slutter og om produsent Comedy Central har startet jobben med å finne en etterfølger, skriver nettstedet.

  Sørafrikanske Noah tok over programlederjobben i 2015 etter Jon Stewart, som ledet det i 16 år.

  "The Daily Show with Trevor Noah"
  Foto: Brad Barket / Getty Images for Comedy Central