Hopp til innhold

Årets dårligste spill?

Ti år i fengsel er for lite for et så dårlig spill.

Prison Break: The Conspiracy
Foto: Deep Silver

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Prison Break: the Conspiracy er det mest ulekre spillet til PS3 jeg har prøvd. Det gjelder både grafikken, bevegelsene og handlingen.

For det første, bruker spillet ti minutter på en dørgende kjedelig og helstygg video som forteller at jeg blir utplassert som agent i et fengsel for å spionere på en fyr.

Deretter forteller spillet meg hva jeg skal gjøre. I detalj. Og gjør jeg en ting feil, forteller spillet meg én gang til hva jeg skal gjøre. Jeg føler meg som et geni fanget i en lobotomert kropp.

Pinlig urealistisk

Mimikken er som stein. Helt stiv og ubevegelig. Det siger raskt inn at Prison Break-spillet består av fyrer som ser ut som de driter når de snakker, og når de snakker, snakker de som Mr.T. Uten å høres ut som Mr.T.

Storyen i Prison Break: Conspiracy er så fastlåst at den beste sammenligningen blir barnespill, som for eksempel Dora, som går på barne-tv.

(anmeldelsen fortsetter under videoen)

Prison Break: Conspiracy handler om å løpe fra kryss til kryss på kartet, få servert en eller annen elendig replikk fra en fyr med et dårlig innsattnavn, og løpe videre til neste kryss. Bare med verre stemmeskuespillere enn Dora.

Ikke kjøp dette

Og så må jeg slåss da, for å få respekt og fordi dette er et fengselsspill. Og den klassiske måten å styre på i tredjepersonsspill er vi enige om nå. Unntatt den slovenske spillutvikleren Zootfly. De synes det er digg med klønete styring som gjør at jeg føler meg elendig til å slåss, selv om jeg er dritgod til å slåss.

Prison Break: Conspiracy irriterer meg egentlig bare, og jeg vil ikke at du skal bruke penger på dette spillet.

Og jeg har lyst til å gi terningkast 0.

Kulturstrøm

  • ABBA-Benny lagar jinglar til svensk P2

    ABBA-veteranen Benny Andersson har komponert lydlogoar til den svenske radiokanalen P2, melder Sveriges Radio.

    – Eg har laga 37 forskjellige forslag for å sjå om hansken passa, seier komponisten og musikaren til kanalen.

    Jinglane er spelt inn saman med Sveriges Radios Symfoniorkester, og Andersson er sjølv med på piano.

    Dei nye lydsnuttane blei tekne i bruk måndag.

    Benny Andersson
    Foto: Alberto Pezzali / AP
  • Nye rekordar for Swift

    Aldri før har eit album blitt strøyma så mykje på ei veke som Taylor Swifts «The Tortured Poets Department». Utgjevinga gjekk rett til topps på Billboard-lista.

    Musikkmagasinet sjølv omtaler det som «ein historisk debut på nummer 1».

    Albumet med 16 låtar blei gitt ut 19. april. To timar seinare overraska Swift fansen ved å sleppe 15 låtar til, og kunngjorde at det var eit dobbeltalbum.

    I veka fram til og med 25. april blei det selt 2,61 millionar såkalla albumekvivalentar. Av dette var 1,91 millionar tradisjonelt albumsal, inkludert digitale nedlastingar, CD-ar, kassettar og heile 859.000 vinylplater.

    Dette er det høgaste talet vinylkopiar av eit album som er selt på ei veke i moderne tid, opplyste Billboard.

    (NTB)

    Taylor Swift