ABBA på Glastonbury?

At det skal bli en gjenforening av ABBA gir stadig lavere odds.

Abba

ABBA fikk sitt store gjennombrudd med låta «Waterloo» som vant Melodi Grand Prix i 1974.

Foto: Lindeborg / SCANPIX

Agnetha Fältskog, ABBA

Agnetha Fältskog har sagt at hun kunne tenke seg gjenforening av ABBA.

Foto: Mats Andersson / SCANPIX / SCANPIX
Agnetha Fältskog og Anni-Frid Lyngstad

Agnetha Fältskog sammen med Anni-Frid Lyngstad i ABBAs glansdager på 70-tallet.

Foto: Jensen, Oddvar Walle / SCANPIX
Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.
Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Spekulasjonene går høyt om en eventuell gjenforening av et av tidenes største band, etter at Agnetha Fältskog sa at hun ville vurdere et comeback for ABBA.

- Et engangstilfelle

- En gjenforening, et engangstilfelle, kanskje i forbindelse med veldedighet, det tror jeg kanskje vi alle kunne tenkt oss å være med på, sa hun i et intervju med magasinet M.

Les også:

Som de fleste andre ting kan man i Storbritannia også sette penger på om dette vil skje, og ifølge Gigwise tilbyr nå bookmaker William Hill odds på 33 til 1 på et mulig comeback på Glastonbury-festivalen.

Oddsen på at bandet vil spille en eksklusiv konsert i London har også blitt kuttet fra 100/1 til 20/1.

- Bør være glade

- ABBA fans bør være veldig glade, for nå er vi på samme pris for en Abba-gjenforening som vi var for Take That i januar i fjor. Og vi vet alle at Robbie er tilbake, sier en talsmann for bookmakeren til Gigwise.

Det er også mulig å sette penger på om den svenske gruppa får et album på toppen av listene i 2011. Om det skulle slå til kan man få tilbake ti ganger pengene man satser.

Kulturstrøm

 • Ville bli diplomat som ung

  Men Stellan Skarsgård sluttet på skolen da han fikk gjennombrudd som skuespiller allerede som 16-åring. På spørsmål i programmet Drivkraft om hva han tror er hans drivkraft, forteller skuespilleren at han tror det er både noe seksuelt, nysgjerrighet, og lysten til å prøve det uutforskede.

  Stellan Skarsgård og Vegard Larsen
 • Spelefilm om Martin Linge

  Forfattar og skodespelar Øystein Wiik har skrive manus til ein spelefilm om Martin Linge. Linge var både skodespelar, idrettsmann og krigshelt som var født i Valldal, men som fall under Måløyraidet i 1941. Kommunane Norddal og Rauma har saman med andre investorar bidratt til eit forprosjekt til filmen, som blir tilrettelagt for ein utanlandsk marknad, og som skal sette området ytterlegare på kartet som turistdestinasjon.

  KRIGSARKIVET - 2. verdenskrig
  Foto: Scanpix / NTB scanpix