"Rock and Roll Music"

The Beatles hadde "Rock and Roll Music" på repertoaret allerede da de spilte på Indra og Kaiserkeller i Hamburg tidlig på 1960-tallet.

Hør: Historien bak Rock and Roll Music

Fordi The Beatles var slitne av all turneringen og studiojobbingen, valgte de å spille inn flere av deres gamle favoritter på plata "Beatles for Sale", også "Rock and Roll Music".

"Rock and Roll Music" med The Beatles ble så og si like (om ikke mer) populær som originalen med Chuck Berry, og ble også en av Norges mest solgte singler i 1964.

Besetning:

Paul McCartney: Bass, piano

John Lennon: Gitar, vokal

George Harrison: Akustisk gitar

Ringo Starr: Trommer

George Martin: Piano

Hør: Historien bak Rock and Roll Music

Tilbake til The Beatles komplett

 

Kulturstrøm

 • Debuterer på La Scala

  Operasangeren Lise Davidsen fra Stokke får mandag sin debut på La Scala i Milano. Det skjer i forbindelse med at det italienske operahuset gjenåpnes. Davidsen skal blant annet tolke arier av Richard Wagner og Richard Strauss.

  Lise Davidsen
  Foto: JAMES HOLE / Promo
 • Girl In Red på Billboard-lista

  Marie Ulven (22), best kjent under artistnavnet Girl In Red, gikk rett inn på 67. plass på albumlista til Billboard i USA, melder VG. Ulven albumdebuterte nylig med «If I Could Make It Go Quiet». Platen har også klatret til en 7. plass på den offisielle salgslisten i Storbritannia.

 • Filmskaperen Elle-Máijá vant pris 

  Den samiske filmskaperen, Elle-Máijá Tailfeathers, vant prisen som beste filmskaper på vei opp under dokumentarfilmfestivalen Hot Docs. Hun vant Emerging Canadian Filmmaker-prisen for sin ferske film «Kímmapiiyipitssini: The Meaning of Empathy».