NRK Meny
Normal

"Everybody's Trying To Be My Baby"

Da George Harrison skulle velge seg en låt å synge på albumet "Beatles For Sale", tok han en låt fra sitt store forbilde Carl Perkins.

Hør: Historien bak Everybody's Trying to Be My Baby

"Everybody's Trying To Be My Baby" ble skrevet av Carl Perkins, og covret av The Beatles. Låta var den siste på plata Beatles for Sale, og ble sunget av George Harrison.

Besetning:

Paul McCartney: Bass

John Lennon: Akustisk gitar, tamburin

George Harrison: Gitar, vokal

Ringo Starr: Trommer

Hør: Historien bak Everybody's Trying to Be My Baby

Tilbake til The Beatles komplett

 

 

Kulturstrøm

 • Vakkert med Susanna

  Lyst til å høre noe fint? Sjekk denne videoen med Susanna Wallumrød og hennes band, live i NRK Radio. Musikken er fra hennes nye plate «Go Dig My Grave». Plata fikk strålende anmeldelser da den kom i vinter.

 • Bekreftet som ny Bond-regissør

  – Vi er glade for å kunngjøre at den eksepsjonelt talentfulle Danny Boyle vil lede Daniel Craig i sin femte film som James Bond, sier Michael G Wilson og Barbara Broccoli fra EON Productions i en uttalelse til The Guardian. Boyle har tidligere vunnet en Oscar for filmen «Slumdog Millionaire».

  Video Filmbonanza; - Dette er ikke en horrorfilm
  Foto: Nyhetsspiller
 • Vil følge med bokbransjens kanaler

  Kulturminister Trine Skei Grande mener det er viktig å følge mer med på utviklingen av bokbransjens salgskanaler fremover. Hun er kritisk til at forlaget Cappelen Damm har en overvekt av egne boktitler i tre av sine salgskanaler, deriblant Storytel med 80 prosent av boktitler fra samme forlag, skriver Klassekampen. I en e-post til avisen skriver hun at bokbransjen ikke bare skal ha rettigheter, men også plikter.

  Trine Skei Grande
  Foto: Anne Liv Ekroll / NRK