NRK Meny
Normal

"I Need You"

Det var ikke lett for George Harrison å få sine egne komposisjoner med på en Beatles-LP, men med litt hjelp fra John Lennon, klarte han å få med "I Need You" på Help!

Hør: Historien bak I Need You

"I Need You" var den andre Harrison-sangen The Beatles spilte inn, og den første sangen der Harrison brukte volumpedal på gitarforsterkeren.

Låta handler om George Harrisons forhold med Patti Boyd, som han senere giftet seg med.

Besetning:

Paul McCartney: Bass, kor

John Lennon: Akustisk gitar, kor

George Harrison: Gitar, vokal

Ringo Starr: Trommer, kubjelle

 

Tilbake til The Beatles komplett

 

Kulturstrøm

  • Rihanna og Mars rundet milliarden

    Rihanna og Bruno Mars har sist uke begge nådd den «magiske» milliardgrensen på YouTube, med sine respektive videoer til låtene «Work» og "24k Magic», skriver Billboard. Dermed er Rihanna en av de tre kvinnelige artistene med flest milliardvideoer: Hun, Katy Perry og Nicki Minaj har hver fire stykker. Bruno Mars er med " 24k Magic » på sin femte, etter tilsvarende suksess for «Uptown Funk», der han gjestet hos Mark Ronson, samt «That's What I Like», «The Lazy Song» og «Just the Way You Are» (NTB)

    Bruno Mars
    Foto: Lucas Jackson / Reuters
  • Se: VG-lista topp 20

    Nordens største gratiskonsert, direkte fra Rådhusplassen i Oslo. Med artister som blant annet Allan Walker, Stargate, Jess Glynne, SJUR og Isac Elliot, Arif og Unge Ferrari, Julie Bergan, Ruben og Vidar Villa. Programleder Christine Dancke, Vegard Harm og Martin Holmen.