NRK Meny
Normal

«Dama til» utsettes på grunn av sykdom

Produksjonen av «Dama til» med Live Nelvik utsettes til over nyttår fordi programlederen har ryggproblemer.

Dama til

DAMA TIL UTSI: En av mange menn som Live Nelvik prøver ut i neste sesong av «Dama til» er den tidligere ransdømte tanaværingen Svein-Eirik Utsi.

Foto: Mona Wold, NRK

NRK er godt i gang med produksjonen av andre sesong med realitydokumentarserien «Dama til» med Live Nelvik.

Men nå må produksjonen utsettes i minst et halvt år. Grunnen er at programleder Live Nelvik har fått prolaps i ryggen.

– Det går ikke så bra med ryggen. Men psyken er veldig bra, sier en munter Live Nelvik til NRK.no.

– Hva har skjedd?

– Jeg har fått prolaps i ryggen. Det er ikke på grunn av alderdom, men et resultat av en serie uheldige hendelser…

Håkon Moslet

TVILER IKKE: Ung-sjef Håkon Moslet i NRK sier at redaksjonen aldri vurderte å erstatte Live Nelvik som programleder.

Foto: Larsen, Håkon Mosvold / NTB scanpix

Nelvik forsikrer seerne om at hun kommer tilbake på skjermen snart.

– Det er ikke ideelt å ha en programleder haltende rundt i fotformsko. Så da ble vi enige om at jeg skal bli frisk. Noe jeg kommer til å bli, sier programlederen.

Vurderte aldri noen andre

Ifølge sjef for NRK Ung, Håkon Moslet, kommer ikke utsettelsen til å gå ut over kvaliteten på programmet i særlig stor grad.

– Det er litt tidlig å si. Veldig mye av jobben er gjort, som booking og manus. I utgangspunktet håper vi å gjenoppta tidlig neste år. For seeren betyr det bare at det kommer litt senere på TV, sier Moslet.

Det var heller aldri aktuelt å hente inn noen ny programleder, hverken for Moslets eller Nelviks del.

– Vi vurderte aldri å backe ut. Hun er kjempemotivert. Det har vært noen magiske møter mellom henne og hennes dater allerede, sier han.

Dama til

SPORTSBIL: Live Nelvik rakk å prøve å være dama til John Arne Riise før hun pådro seg prolaps.

Foto: Mona Wold, NRK

– Noen har litt kjærlighetssorg

Han sier at ett av programmene allerede er spilt inn, mens tre andre er påbegynt. Det har allerede kommet frem at fotballspiller John Arne Riise og tidligere ransmann Sven-Eirik Utsi skal få prøve seg som Lives kjæreste.

– Kjærestene mine er godt ivaretatt. Noen har litt kjærlighetssorg, men jeg har understreket at vi tar opp forholdet etter nyttår, sier Nelvik.

– Den eneste måten dette kommer til å påvirke seerne på er at jeg kanskje har fått litt lengre hår. Men det kan jeg klippe.

Leo Ajkic er typen til arbeidsminister Anniken Huitfeldt og sjekker ut hvordan det er å være kjæresten til en av landets aller mektigste kvinner. Hvor flørtete er hun, og får Leo være romantisk med henne på jobb, eller må hun alltid være proff? Og hvordan går det når han tar henne med på pokerlag med kompisene sine, eller når hun blir utfordret på ting hun ikke vil være med på? Sesong 1.(8:8)

Kulturstrøm

 • Dokumentar: Avijii

  Allerede som 23-åring var svenske Tim Bergling en av verdens mest kjente og populære DJ-er. Våren 2013 dro han på turné i Australia der han trakk fulle hus. Se dokumentaren her:

  Sv. dokumentar. Allerede som 23-åring var svenske Tim Bergling en av verdens mest kjente og populære DJ-er. Våren 2013 dro han på turné i Australia der han trakk fulle hus. Overskuddet gikk til et veldedig prosjekt, "House for Hunger".
 • Feirer 92 år med Shaggy og Kylie

  Britenes dronning Elizabeth markerer sin 92-årsdag med konsert i London lørdag kveld. På scenen står blant andre Sting, Tom Jones og Jamie Cullum. Også Kylie Minogue, Shaggy og Craig David skal opptre på dronningens bursdagsfest (NTB).

  Video Direkte fra parlamentet
  Foto: Nyhetsspiller