– Uff, det var skikkelig flaut!

Det ble en luftig affære da Erlend og Steinjo skulle spille inn en scene til «Påpp & Råkk» sammen med Victoria Winge og Julia Schacht. Se hva som gikk galt her!

Video Steinjo flau

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.
Erlend og steinjo, påpp og råkk

Victoria Winge og Julia Schacht er med i «Påpp & Råkk».

Foto: Per Heimly / NRK

– Det var kjempestas å ha med Victoria og Julia i studio den dagen, og det var jo veldig typisk at dette skulle skje akkurat da, sier Steinjo til NRK.no.

Hvor pinlig han enn måtte synes det er, har humoristen nemlig gitt NRK.no tilgang til noen av «Påpp & Råkk»-gjengens flauser. Blant annet klippet der han klarer å slippe en fjert foran de svært lettkledde gjesteskuespillerne.

Les også: – Jeg har kropp som en 20-åring

Nærmere hverandre

– Det som er litt dumt, er at jeg egentlig tror at ingen hørte det. Men jeg turde ikke ta sjansen på at noen fikk det med seg, og valgte derfor å si ifra selv, forteller en fortsatt flau Steinjo.

Når den verste følelsen var over, kunne han heldigvis konstatere at Winge og Schacht syntes situasjonen bare var morsom. Og jammen kom det ikke noe bra ut av «ulykken» også:

– Man kommer jo bare nærmere hverandre når sånt skjer. Dette skjedde helt i starten av opptaket, så tonen var veldig god resten av dagen.

Les også: – Jon Øigarden er en god psykopat

Hadde ingen plan

Blant de andre klippene som ikke vil bli vist på TV, er det Steinjo selv kaller «kanskje verdens døveste video»:

Video Steinjo video

– På det tidspunktet vi lagde musikkvideoen visste vi egentlig ikke hvor vi ville med serien, men vi hadde allerede leid studio av NRK, så det var bare å stå foran kameraet og improvisere, forteller han.

Sammen med makker og bestevenn Erlend, startet Steinjo nemlig i helt «feil ende» da TV-serien «Påpp & Råkk» skulle planlegges.

– Vi hadde allerede laget musikken, og deretter måtte vi lage en historie som passet til dette. Vanligvis gjør man det omvendt, så det tok jo en stund å komme i mål. Derfor har vi også en god del ekstramateriale som ikke vil bli vist på TV, forklarer Steinjo.

Mye av dette kan du i stedet se her på NRK.no, blant annet et klipp med Steinar Sagen.

Video Steinjo danser

– Dette er filmet under en kostymeprøve helt på slutten av dagen. Jeg var sliten, og tok den bare helt ut, sier Steinjo.

Mange baller

Nest siste episode av «Påpp & Råkk» sendes på NRK3 i kveld, men det betyr ikke at Erlend og Steinjo planlegger å skille lag med det første.

Les også: Kjendisene i kø for Erlend og Steinjo

– Det sendes to «Best of Erlend og Steinjo»-episoder på NRK før jul, og så håper vi selvfølgelig på en sesong to av serien. I mellomtiden skal jeg spille inn filmen «Hjelp, jeg er i filmbransjen» som har premiere neste høst, samtidig som vi fortsetter å utvikle nye TV-konsepter, forteller Steinjo – som du også kan høre sammen med Erlend i «Bestevenn» på P3.

Video Erlend - Autotune

Erlend reklamerer for autotune i et klipp som ikke vises i kveldens episode av 'Påpp & Råkk'.

Kulturstrøm

 • Sterk fransk åpningshelg

  Filmen Verdens verste menneske er allerede sett av 53.000 i Frankrike etter at den hadde kinopremiere der i forrige uke. Samtidig har den rundet 32.000 besøkende på norske kinoer.

  – Dette er herlige tall og enda bedre enn vi hadde forestilt oss! Folk vil på kino, og fortsatt se kvalitetsfilmer, det er gode nyheter for alle, ikke minst norsk film. At filmen også åpnet knallbra i Frankrike, gjør gleden ekstra stor, sier produsent Thomas Robsahm i en pressemelding.

 • Europeisk pris til norsk film

  Den NRK-sendte dokumentaren «Tro kan flytte fjell» vant i helga Prix Europa Iris Award. Filmen, som er produsert av Medieoperatørene, ble utpekt til den beste europeiske TV-produksjonen om kulturelt mangfold i 2021. Filmen handler om gresk-ortodokse nonner som dukker opp i den lille bygda Valldal for å bygge et majestetisk kloster. Ordføreren er begeistret, men bygdefolket er splittet.

  Gresk-ortodokse nonner dukker opp i den lille bygda Valldal for å bygge et majestetisk kloster. Ordføreren er begeistret, men bygdefolket er splittet.
 • Sele får Språkrådets språkpris

  Forfatteren Katrine Sele tildeles prisen for sitt skarpe innblikk i de store politiske spørsmålene, og for tilstedeværelsen i livene til menneskene i bøkene. – Det får meg til å tenke at stemmen min har blitt hørt, sier forfatteren.