NRK Meny
Normal

– Uff, det var skikkelig flaut!

Det ble en luftig affære da Erlend og Steinjo skulle spille inn en scene til «Påpp & Råkk» sammen med Victoria Winge og Julia Schacht. Se hva som gikk galt her!

Video Steinjo flau

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.
Erlend og steinjo, påpp og råkk

Victoria Winge og Julia Schacht er med i «Påpp & Råkk».

Foto: Per Heimly / NRK

– Det var kjempestas å ha med Victoria og Julia i studio den dagen, og det var jo veldig typisk at dette skulle skje akkurat da, sier Steinjo til NRK.no.

Hvor pinlig han enn måtte synes det er, har humoristen nemlig gitt NRK.no tilgang til noen av «Påpp & Råkk»-gjengens flauser. Blant annet klippet der han klarer å slippe en fjert foran de svært lettkledde gjesteskuespillerne.

Les også: – Jeg har kropp som en 20-åring

Nærmere hverandre

– Det som er litt dumt, er at jeg egentlig tror at ingen hørte det. Men jeg turde ikke ta sjansen på at noen fikk det med seg, og valgte derfor å si ifra selv, forteller en fortsatt flau Steinjo.

Når den verste følelsen var over, kunne han heldigvis konstatere at Winge og Schacht syntes situasjonen bare var morsom. Og jammen kom det ikke noe bra ut av «ulykken» også:

– Man kommer jo bare nærmere hverandre når sånt skjer. Dette skjedde helt i starten av opptaket, så tonen var veldig god resten av dagen.

Les også: – Jon Øigarden er en god psykopat

Hadde ingen plan

Blant de andre klippene som ikke vil bli vist på TV, er det Steinjo selv kaller «kanskje verdens døveste video»:

Video Steinjo video

– På det tidspunktet vi lagde musikkvideoen visste vi egentlig ikke hvor vi ville med serien, men vi hadde allerede leid studio av NRK, så det var bare å stå foran kameraet og improvisere, forteller han.

Sammen med makker og bestevenn Erlend, startet Steinjo nemlig i helt «feil ende» da TV-serien «Påpp & Råkk» skulle planlegges.

– Vi hadde allerede laget musikken, og deretter måtte vi lage en historie som passet til dette. Vanligvis gjør man det omvendt, så det tok jo en stund å komme i mål. Derfor har vi også en god del ekstramateriale som ikke vil bli vist på TV, forklarer Steinjo.

Mye av dette kan du i stedet se her på NRK.no, blant annet et klipp med Steinar Sagen.

Video Steinjo danser

– Dette er filmet under en kostymeprøve helt på slutten av dagen. Jeg var sliten, og tok den bare helt ut, sier Steinjo.

Mange baller

Nest siste episode av «Påpp & Råkk» sendes på NRK3 i kveld, men det betyr ikke at Erlend og Steinjo planlegger å skille lag med det første.

Les også: Kjendisene i kø for Erlend og Steinjo

– Det sendes to «Best of Erlend og Steinjo»-episoder på NRK før jul, og så håper vi selvfølgelig på en sesong to av serien. I mellomtiden skal jeg spille inn filmen «Hjelp, jeg er i filmbransjen» som har premiere neste høst, samtidig som vi fortsetter å utvikle nye TV-konsepter, forteller Steinjo – som du også kan høre sammen med Erlend i «Bestevenn» på P3.

Video Erlend - Autotune

Erlend reklamerer for autotune i et klipp som ikke vises i kveldens episode av 'Påpp & Råkk'.