Hopp til innhold

1.000 damer på tre år

Mick Hucknall hadde sex med over 1.000 kvinner på tre år. Nå angrer han og legger ned Simply Red.

Mick Hucknall, Simply Red

Mick Hucknall legger seg flat og legger ned Simply Red.

Foto: AXEL SCHMIDT / AFP

Mick Hucknall, Simply Red

«Rødtoppen» Mick Hucknall hadde en enorm tiltrekningskraft på kvinner på 80-tallet.

Foto: CLAUDIA DAUT / REUTERS
Simply Red: «Songs of love»

Siste utgivelse med Simply Red ble albumet «Songs of love» som kom ut tidligere i år.

Foto: Plateomslag
Simply Red er ute på sin avskjedsturné

Simply Red er ute på sin avskjedsturné.

Foto: Turnéplakat
Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.
Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Mick Hucknall legger seg flat og beklager overfor alle kvinnene han la ned på 80-tallet.

I et intervju med The Guardian sier Hucknall, best kjent fra bandet Simply Red, at han hadde en enorm tiltrekningskraft på det annet kjønn i sin storhetstid som artist.

Angrer bittert

- Jeg er en «rødtopp», noe man vanligivs ikke blir som et seksuelt ikon av å være, erkjenner artisten beskjedent i intervjuet.

Likevel klarte sangeren å nedlegge flere enn 1.000 kvinner i løpet av en treårs periode på midten av 80-tallet. I dag angrer han bittert på sin tidligere tilfeldige omgang med seksuelle partnere.

- Faktisk ønsker jeg å komme med en offentlig beklagelse gjennom avisa. De vet alle hvem de er, og jeg er virkelig lei meg for det som skjedde, sier han til The Guardian.

- Tre damer - hver dag

Hucknall er i dag 50 år, gift og har en ung datter. Hans mange romantiske soul-ballader har blitt møtt med svært blandet kritikk opp gjennom årene, men ga ham likevel mange kvinnelige beundrere.

- Da jeg var på mitt mest berømte gikk det fullstendig over stag. Mellom 1985 og 1987 lå jeg med tre forskjellige damer, hver eneste dag. Jeg takket aldri nei. Det var det jeg ønsket å oppnå som popstjerne. Jeg levde ut drømmen, og det eneste jeg angrer på er at jeg såret noen virkelig flotte jenter.

Oppførselen forklarer sangeren med mangel på morskjærlighet i barndommen.

- Mørke stunder

- Jeg ønsket kjærlighet fra hver eneste kvinne på planeten, siden jeg ikke hadde opplevd morskjærlighet. Det var en avhengighet som ga meg noen virkelig mørke stunder mot slutten av 90-tallet, da jeg virkelig var nære rennesteinen, forklarer han.

I bandet Simply Red er han det eneste gjenværende medlemmet og planlegger å legge ned hele prosjektet.

- Jeg ønsker ikke lenger å være en slave av den kommersielle suksess. Nå har jeg blitt satt fri og kan gjøre hva jeg vil.

19. desember spiller Simply Red sin aller siste konsert i O2 Arena i London. Begivenheten vil bli overført til en rekke kinoer over store deler av verden.

Kulturstrøm

  • Gustav Klimts siste maleri solgt på auksjon

    Maleriet «Portrait of Miss Lieser» av den østerrikske kunstneren Gustav Klimt ble solgt på auksjon i Wien for 30 millioner euro, som tilsvarer rundt 350 millioner kroner.

    Klimt startet på portrettet i 1917, og det skulle bli hans siste maleri før han døde året etter. Han fikk aldri gjort det helt ferdig.

    Maleriet var savnet i nesten 100 år før det dukket opp på auksjonshuset i Wien tidligere i år, skriver BBC.

    Det har vært flere debatter om hvem kvinnen på bildet er, og hva som skjedde med bilde under 2. verdenskrig.

    Auksjonsleder Michael Kovacek, co-administrerende direktør for Kinsky Auction House taler ved siden av Claudia Moerth-Gasser, Klimt Expert, i begynnelsen av en auksjon for den østerrikske kunstneren Gustav Klimts portrett ble auksjonert ut.
    Foto: Reuters
  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.