- Psykisk syke blir utnyttet

Folk er skremmende raske til å utnytte en lagersjef med en psykisk sykdom.  Det beste er å dysse det helt ned, forteller en åpen gruppe medarbeidere i programmet "Psykisk sykdom i det private næringsliv".

Sinnssykdom i næringslivet: Slik kan det arte seg
Foto: Ill: Alltid Moro / NRK

Redaksjonen jobber på spreng for å få ferdig den nye serien "Uti vår hage 2" til premieren 10. januar.  Det er bare Bård, Harald og Atle som ikke har noe å gjøre.  Vi ga dem et kamera å henge fingrene i - og legger ut det daglige resultatet her.

Psykisk sykdom i det private næringsliv

I dag har de tre levert oss en utgave av programmet "Psykisk sykdom i det private næringsliv", et program som tar for seg virkningen av psykiske lidelser, sammenbrudd osv. slik det merkes for ansatte i privat sektor.  I dagens program ser vi hvordan det går når en butikk prøver å være åpne om lagersjefens psykiske tilstand.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Kulturstrøm

 • Legger ned nesten alle butikkene

  Platekompaniet tapte 55 millioner kroner de siste fem årene. Nå legges nesten alle butikkene ned. Kun tre får bestå. De siste ni årene har inntektene falt hvert eneste år. I fjor var salget 345 på millioner kroner, mot 657 millioner i toppåret 2009.

 • Til topps på bestselgerliste

  Få dager etter at Jo Nesbøs nyeste Harry Hole-krim «Kniv» ble lansert i Storbritannia, gikk den til topps på den britiske bestselgerlisten. Det melder NTB. – Det er veldig stas, sier Jo Nesbø i en kommentar. Det er ikke første gang Nesbø har gått rett hjem hos sine britiske lesere: I 2014 toppet han blant annet den generelle listen med «Politi».

  Jo Nesbø
  Foto: Marianne Rustad Carlsen / NRK
 • Turister rundstjålet på museer

  Flere turister ble frastjålet lommebøker og penger på Frammuseet og Kon-Tiki-museet i Oslo. Politiet ser etter tre gjerningsmenn. – Dette har skjedd inne, i områder hvor det ikke var overvåkingskameraer, sier oppdragsleder Håkon Nilsen til NTB.