NRK Meny
Normal

- Jeg føler meg fantastisk!

Fysioterapeuten Uma Shridhar ble ny med Frokost-TV. Se hvor fin hun ble!

Uma Shridhar
Foto: Hanne Hoftun

- Jeg synes det er viktig å holde meg attraktivt i den livsfasen jeg er i. Jeg er 49 år og har nesten glemt meg selv, sier Uma som opprinnelig er fra India.

Til daglig er hun i full jobb som fysioterapeut og kan mye om kropp og sinn, men synes altså at hun manglet kunnskap om hvor viktig det er med utseende.

Bilder av Uma

Eksperthjelp

- Uma er liten av vekst og har en flott byste, men er kanskje litt redd for å fremheve den for mye, sier stylist Sara Melinda Farhang.

Hun mener mange kvinner på Umas alder med fordel kan kle seg mer ungdommelig.

- Mange er redd de fort blir for sexy når de viser litt hud eller fremhever et flott brystparti, men jeg tror at så lenge man bruker nøytrale farger og kler seg etter sin kroppstype, så skal de ikke være redde for det, sier Sara.

Stylist Sara Melinda Farhang

Foto: Marie Melgård / NRK

Gode råd

Her er Saras tips til kvinner med stor byste:

 • Bruk gjerne en v-utringning på topper og kjoler.
 • Understrek en timeglassfigur med en markert mindje og puff-ermer. Da balanserer man proporsjonene.
 • Empiriesnitt (altså med midje rett under brystene) er flatterende for nesten alle, men pass på at plagget er relativt kroppsnært og henger pent på kroppen.
 • Sekkekjoler passer ikke. De får deg til å virke større.
 • Omslagskjoler, -jakker og -topper er fint (kan også brukes over bukser).
  Uma Shridhar

  Uma er blitt ny. Fin og fjong!

  Foto: Hanne Hoftun

Fornøyd kandidat

- Jeg ble kjempefornøyd med resultatet! Jeg går mye i sari når jeg er med mine venner, men føler likevel at dette er et antrekk jeg føler meg vel i, sier vårens første bli ny - kandidat.

Se Umas forvandling her!

Sjekk ut Umas alternative antrekk her!

Kulturstrøm

 • Netflix mer verd enn Disney

  Netflix er for første gang mer verd på børsen enn mediagiganten Disney, skriver Variety. Samtidig bruker selskapet mer penger enn noen sinne for å skape innhold som skal holde de nå flere enn 125 millioner ambonnentene verden over fornøyde. Selskapet har sagt at de kommer til å bruke mer enn 8 milliarder kroner på innhold i 2018, der 85% skal gå til å skape nytt innhold.

 • Freeman beklager etter anklager

  Skuespilleren Morgan Freeman sier i en uttalelse at han beklager dersom noen har opplevd noe han har gjort eller sagt som ubehagelig eller respektløst. Åtte kvinner anklager ham for upassende oppførsel og seksuell trakassering i en CNN-sak.