Kringkastingsorkestret

Hovedøen Social Club og KORK fremfører en kombo av Neste sommer og Jeg tror på sommeren. Dirigent: Halldis Rønning
Det beste fra tre av KORKs kammerkonserter i Store studio. Her fra konsertene til fløytist Anne Karine Hauge og fiolinistene Anders K. Nilsson og Maria Angelika Carlsen. Musikk av Ravel, Berwald og Bartók.
Laster innhold, vennligst vent..

UTVALGTE ØYEBLIKK:

Angelina Jordan synger Back to Black av Amy Winehouse backet av musikere fra KORK.
Schuberts symfoni nr. 9 kalles "Den store", både pga lengden og det mektige uttrykket. Her spiller Kringkastingsorkestret det storslagne verket med konsertmester Kolbjørn Holthe som spillende leder.
Pianist Sveinung Bjelland og KORK byr på den ultimate romantikk med 2. sats, Romanza, fra Chopins Pianokonsert nr. 1 og Carl Nielsens ungdommelige Symfoni nr. 1, dirigeres av Nielsen-ekspert Christian Eggen. Fra NRK Store studio 11. november 2015. Frédéric Chopin: Klaverkonsert nr. 1 i e-moll, op. 11, 2. sats, Romanze (Larghetto)
Laster Twitter-innhold