Hopp til innhold

Mangler fortsatt de store stjernene

Mary J. Blige, Akon og Chris Brown er blant de få artistene som er klare til Jermaine Jacksons hyllestkonsert til broren Michael.

Jermaine Jackson arrangerer en hyllestkonsert for broren Michael
Foto: JOE KLAMAR / AFP

Også Natalie Cole, det tyske boybandet US5, Angela Bassett og Sister Sledge skal opptre på konserten The Tribute , som finner sted i Wien 26. september.

Samtidig ble det klart at brødrenes mor, Kathrine Jackson, samt Michaels barn vil overvære konserten.

Lover enda større navn

Tidligere har det vært spekulert i om artister som Madonna, U2 og Whitney Houston skulle delta, og østerrikske medier er skuffet over artistnavnene som Jermaine Jackson offentliggjorde i Wien tirsdag.

Michael Jackson

Michael Jackson døde 25. juni i år.

Foto: TIMOTHY A. CLARY / AFP

– Jeg har invitert mange av vår tids største talent, og mange har allerede bekreftet at de vil opptre til minne om min kjære bror, har Jackson tidligere uttalt til arrangørens nettside, ifølge MTV .

Jackson lover at enda større navn vil bli kjent når han og konsertorganisator Georg Kindel reiser til London onsdag og Berlin på torsdag.

– Elsket slott

Artistene som skal opptre på konserten skal alle framføre Michael Jacksons største hits, akkompagnert av bandet som skulle opptrådt med Michael under comeback-konsertene dette halvåret.

Konserten skal holdes utendørs, foran det gamle kongelige sommerpalasset Schönbrunn i den østerrikske hovedstaden. Ifølge Jermaine Jackson er byen valgt fordi Michael «elsket slott».

Billettene til konserten ble lagt ut for salg 20. august.

Jermaine Jackson på slottet Schönbrunn
Foto: World Awards Media

Kulturstrøm

  • Norsk politi er på plass i Malmö – kjem frå Oslo Politidistrikt

    Eurovision-veka i Malmö er i gang, og norsk politi er på plass.

    Politidirektoratet vil ikkje seie kor mange frå norsk politi som skal hjelpe svensk politi.

    – Vi går ikkje ut med det eksakte talet på personar som skal delta, men kan stadfeste at personellet kjem frå Oslo Politidistrikt som har god kompetanse på denne typen oppdrag, skriv seksjonssjef Torgeir Haugen i ein e-post til NRK.

    I Sverige er arrangementet sett på som ein «nationell särskild händelse», som betyr eit stort politioppbod frå heile Sverige og nabolanda.

    Det er vente store demonstrasjonar i byen denne veka.

  • Nintendo varsler ny konsoll i år

    Det japanske spillselskapet Nintendo varsler at arvtakeren til deres spillkonsoll Switch vil bli presentert innen utgangen av selskapets regnskapsår, melder nyhetsbyrået AFP.

    Nintendo Switch er selskapets mestselgende konsoll noensinne. I desember 2023 var det solgt 139 millioner eksemplarer på verdensbasis.