Hopp til innhold
Tom Erik Heimen setter verdsrekord frå Hoven i Loen
Foto: Sondre Olav Bø Nesje/Loen Skylift

Basehopp

Oppsummert

Ei tysk kvinne i 50-åra døydde i ei basehoppulykke ved fjellet Katthammaren i Molde søndag kveld.

 • Forseinkingar ved Katthammaren

  Den omkomne tyske basehopparen i fjellet Katthammaren i Eikesdalen er enno ikkje henta ned av fjellet. Redningshelikopteret skulle etter planen hente kvinna i 50-åra ut midt på dag, men måtte ut på eit anna oppdrag. Operasjonsleiar hos politiet Arild Reite seier det blir gjort nytt forsøk seinare i ettermiddag. Det var i går kveld det blei klart at ein basehoppar hadde forulukka i Katthammaren. Det har vore fleire dødsulukker i samband med basehopping frå fjellet.

 • Kvinne døde i basehopp i Molde

  En tysk kvinne i 50-årene døde i en basehoppulykke ved fjellet Katthammaren i Molde søndag kveld. Det var kameraten til basehopperen som kontaktet politiet da han så at fallskjermen gikk i fjellveggen. Politiet opplyser at det ikke er mulig å hente den omkomne kvinnen søndag kveld. Dette vil tidligst skje mandag morgen. Kvinnens pårørende er varslet.

 • Person funnet død i Molde

  Et redningshelikopter har funnet en død person ved fjellet Katthammaren i Molde i kveld, opplyser politiet i Møre og Romsdal. En tysk basehopper er meldt savnet etter et hopp i det samme området. Politiet kan ikke bekrefte at det er basehopperen som er funnet, og opplyser at den omkomne tidligst kan hentes ned mandag.

 • Leitar etter person etter hopp

  Det blir leita etter ein person som skal ha vore involvert i ei luftsportulykke ved Eikesdalen i Molde. Ifølgje politiet blir det no organisert søk etter personen på staden. Luftambulansen frå Ålesund og redningshelikopter er på veg til staden. Alpin redningsgruppe er kalla ut.