NRK Meny
Normal

Agnete i hovedrollen i «Trollmannen fra Oz»

Agnete Johnsen står i spissen for et stjernelag når Hålogaland Teater setter opp «Trollmannen fra Oz».

Agnete Johnsen

Agnete Johnsen skal spille Dory i Hålogaland Teaters tolkning av «Trollmannen fra Oz». På bildet er hun på scenen under Stjernekamp.

Foto: Julia Naglestad / NRK

Midt mellom intensiv trening til «Skal vi danse» forteller Agnete Johnsen at hun virkelig gleder seg til å spille hovedrollen som Dory i «Trollmannen fra Oz», melder Hålogaland Teater.

Prøvene begynner rett over nyttår og 26. februar er det stor premiere på Scene Vest på Hålogaland Teater.

– Det er jo ekstra gøy at det nettopp er «Trollmannen fra Oz» jeg skal ha min teaterdebut i. Jeg har sett filmen helt siden jeg var liten og har nært forhold til den. Det er jo en artig historie, sier Agnete.

Stjernelag

Agnete vil toppe et stjernelag når «Trollmannen fra Oz» skal ha premiere. Det er Hans Magnus «Snah» Ryan som komponerer musikken til forestillingen.

Han er viden kjent som gitarist i bandet Motorpsycho. Og når han møter vokalkunstner Anneli Drecker blir det musikalske bildet både spennende, uventet og nyskapende.

Også vokalisten fra gruppene F.A.C.E og 22, Per Kristian Fox Trollvik skal også spille i forestillingen.

Regien til Hålogaland Teaters forestilling er det Jon Tombre som tar hånd om, og det visuelle bildet er det scenograf og installasjonskunstner Lawrence Malstaf som står for.