NRK Meny
Normal

– Føler meg ti cm høyere allerede

Per Heimly og Agnete Johnsen er to av deltakerne i årets «Skal vi danse». Heimly forteller at dansetreningen allerede begynner å hjelpe på.

Heimly og Johnsen deltar i Skal vi danse

Per Heimly sammen med dansepartner Therese Cleve, og Agnete Johnsen sammen med dansepartner Egor Filipenko.

Foto: TV2

– Om jeg gleder meg? Kan vel si at det er med skrekkblandet fryd jeg nå skal delta, forteller Per Heimly til spørsmålet om han gleder seg til TV2s «Skal vi danse» går av stabelen.

Han forteller at han er midt i treningsprosessen. Det er både morsomt og tungt, for det er mye trening som ligger bak.

Sagt nei fire ganger

Fotografen begynner å bli klar for å vise seg fram på parketten, men han sa i utgangspunktet nei da han ble spurt.

Per Heimly

Per Heimly forteller at han har fått en mye bedre holdning etter at opptreningen til TV2s kjendisdanseprogram kom i gang.

Foto: TV2


– Jeg har blitt spurt fire ganger, men aldri hatt lyst tidligere, og jeg sa nei denne gangen også, men etter å ha tenkt litt så er det av å til morsomt å gjøre noe man i utgangspunktet ikke har lyst til.

Funnet fram til 25 åringen i seg

Deltakelsen i danseprogrammet ser han på som startskuddet for å begynne et sunnere liv, og han har begynt å finne fram til 25 åringen i seg.

– Jeg ser to positive ting ved dette, man kommer i form og man lærer å danse. Jeg har begynt å gå som en danser, man får en fantastisk fin og rak holdning, jeg føler meg med ett ti centimeter høyere, forteller Heimly.

Og hvor fort man lærer noe nytt selv i voksen alder har kommet som en overraskelse på Per Heimly fra Snubba i Evenes kommune i Nordland. Tidligere er han også kjent fra TV-serien Ari og Per, som ble vist våren 2011.

Fra «Stjernekamp» til «Skal vi danse»

Også The BlackSheeps vokalist Agnete Johnsen fra Varangerbotn i Nesseby skal delta i årets «Skal vi danse». I fjor kom hun på andre plass i NRKs «Stjernekamp». Der 20-åringen blant annet sang The BlackSheeps berømte «Oro jaska beana».

Agnete Johnsen

Agnete Johnsen ble i fjor nummer to i «Stjernekamp», i høst skal hun svinge seg på parketten under «Skal vi danse».

Foto: TV2

NRK Sápmi har foreløpig ikke lyktes å komme i kontakt med Agnete Johnsen.

Det er den tiende sesongen av «Skal vi danse» som nå danses i gang. 23. august vises jubileumssendingen på TV2.