Riot police disperse LGBT rights activists as they try to gather for a pride parade in central Istanbul
Foto: Murad Sezer / Reuters

Tyrkia

 • Tyrkia: Pågriper soldater

  Tyrkisk politi begynte tirsdag å pågripe soldater over hele landet, mistenkt for å ha forbindelser til den islamske predikanten Fethullah Gülen som myndighetene mener sto bak kuppforsøket i 2016. Myndighetene har bedt om at 200 soldater pågripes.

 • Erdogan i møte med al-Sarraj

  Den tyrkiske presidenten Recep Tayyip Erdogan møtte den libyske statsministeren Fayez al-Sarraj i Istanbul fredag. Der han blant annet oppfordret til å få en slutt angrepene fra Haftars styrker, melder nyhetsbyrået AFP.

 • Erdogan: Bombe i bilen

  Bomben som forårsaket eksplosjonen nær Tyrkias grense med Syria var plassert inne i bilen, sier den tyrkiske presidenten Recep Tayyip Erdogan. Bomben har nå tre bekreftede dødsfall.

 • To drepne i eksplosjon i Tyrkia

  Ein bileksplosjon har teke livet av to personar i det sørlege distriktet Reyhanli i Tyrkia. Eksplosjonen skal ha skjedd i nærleiken av grensa til Syria, melder Reuters.

 • Minst ti døde i bilulykke i Tyrkia

  Minst ti migranter er døde og 30 skadd etter at en folkevognbuss som var fullpakket med flyktninger, kolliderte på vei mot grensa nord i Tyrkia. Ulykken skjedde da menneskesmuglerbilen forsøkte å kjøre fra tyrkisk sikkerhetspoliti.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no