NRK Meny
Fly parkert på Førde lufthamn Bringeland
Foto: Rune Fossum Lillesvangstu / NRK

Flyselskapet Widerøe

Oppsummert

I tillegg til over 100 varslede kanselleringer i juli har Widerøe blitt nødt til å innstille enda flere avganger. Bakgrunnen for kanselleringene er bemanningsmangel, ifølge selskapet. Rutenettet over hele landet rammes.

 • Innstilt til Evenes og Tromsø

  Avgangen med Widerøe fra Bodø lufthavn til Harstad/Narvik og Tromsø lufthavner med rute 870 klokken 08.15 er innstilt, melder flyselskapet. Flyet som opprinnelig skulle fly ruten har fått en skade, og blir stående på bakken, opplyser Widerøe.

 • Innstilt flyavgang

  Widerøes rute 847 fra Andenes via Skagen til Bodø klokken 06.20 er innstilt på grunn av besetningsmangel. Rute 863, som opprinnelig flyr Tromsø - Andenes - Svolvær, rutes innom for å frakte passasjerene videre, men det må påregnes litt ventetid, opplyser flyselskapet.

 • Widerøe og Air France samarbeider

  Widerøe og Air France bekrefter at de inngår en avtale som gjør at passasjerer kan reise med begge flyselskapene på samme booking. Dermed får flere norske passasjerer tilgang på Air Frances internasjonale nettverk av flyruter, skriver Nettavisen.

 • Widerøe legger ned direkterute

  Fra 1. oktober er det slutt på direktefly mellom Mosjøen og Oslo. Årsaken er et for lavt passasjerantall om vinteren, melder Helgelendingen. Likevel vil Widerøe fly direkte mellom Mosjøen og Oslo under ferier og helgedager.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no