Hopp til innhold
Tyrkiske trailere står fast
Foto: Pål Hansen / NRK

Trafikken i Troms

Oppsummert

Siste nytt fra trafikken i Troms.

Trykker du på lenken her, vil du få de siste oppdateringene fra Statens vegvesen.

 • Vei stenges til november

  Fylkesveien mellom Mefjordbotn og Senjahopen vil ikke åpne før 1. november, melder Statens vegvesen. En skade på skredoverbygget må utbedres. Det medfører lang omkjøring via Straumsbotn. I utgangspunktet skulle veien stenge i noen uker i sommer.

 • Setter inn reservebåt

  Hurtigbåten MS Brage skal på verksted denne uka. Som erstatter i sambandet Tromsø-Skjervøy-Vikran-Tennskjer-Lysnes setter MS Fjordlyn inn, opplyser rederiert Norled.

 • Trafikkuhell i Takelvdalen

  Nødetatene har rykket ut etter melding om trafikkuhell i Takelvdalen i Målselv, melder politiet på Twitter. En bil har kjørt ut av veien og ligger på taket. Det skal ha vært to personer i bilen, men begge har kommet seg ut. Begge fremstår som uskadde, men får sjekk av helsepersonell på stedet. Bilen har større materielle skader, men ligger ikke til hinder for trafikken.

 • Bilbrann slukket

  Bilbrannen i Tromsø er slukket, melder politet på Twitter. Det gjenstår opprydning samt videre undersøkelser om hva som forårsaket brannen. Det kan være glatt på stedet, fra rundkjøringa og et stykke opp Erling Kjeldsensveg/Tverrforbindelsen.