Tyrkiske trailere står fast
Foto: Pål Hansen / NRK

Trafikken i Troms

Oppsummert

Siste nytt fra trafikken i Troms.

Trykker du på lenken her, vil du få de siste oppdateringene fra Statens vegvesen.

 • Sa nei til helårsferge

  Fylkestinget har stemt nei til helårsferge fra Brensholmen til Botnhamn. Dermed blir det over 20 år gamle ønsket om å binde sammen Kvaløya og Senja gjennom hele året, ikke realisert. Fylkestinget hadde tilbud om 50 prosent finansiering fra staten.

  ferge
  Foto: Petter Strøm / NRK
 • Mange trykket for hardt på gassen

  19 sjåfører fikk bot etter en laserkontroll ved Sjøtun i Kattfjord utenfor Tromsø i natt. Sjåførene kjørte for fort i 50-sonen. Høyeste hastighet var målt til 66 kilometer i timen, melder politiet.

 • Behandles etter trafikkulykke

  En voksen og et barn får behandling av ambulansepersonell etter en trafikkulykke ved Sjøtun på Kvaløya i Tromsø. Trafikken dirigeres forbi skadestedet, bilen sperrer det ene kjørefeltet, melder politiet på Twitter.

 • Trafikkulykke på Kvaløya

  Nødetatene rykker ut til en trafikkulykke ved Sjøtun på Kvaløya. En bil med to personer har kjørt av veien. Skadeomfanget er ukjent, melder politiet.

 • Russebil forlatt på veien

  Ved Telegrafbukta i Tromsø er en russebil forlatt i veibanen. Flere har ringt politiet om dette, for russebilen sperrer deler av vegbanen. Kjøretøyet vil bli tauet vekk fra stedet, melder politiet.

Snøskred i bygd i Tromsø.
Her feier snømassene over E6 på Kvænangsfjellet i Troms.