NRK Meny

Trafikken i Nordland

Oppsummert

Få siste nytt fra trafikken i Nordland her.

 • Hester på riksvei 80

  Politiet arbeider med å finne eier av flere hester som flere ganger i løpet av natten har stukket av fra innhegning på Nedre Hunstad i Bodø. Hestene ble først tatt med inn i ei midlertidig innhegning, men har nå kommet seg ut igjen. Politiet skriver på Twitter at hestene nå har kommet seg ut på riksvei 80.

  Laster Twitter-innhold
 • Flere avganger innstilt

  Flyet som skulle gått fra Svolvær til Bodø klokken 13.25 er også innstilt, på grunn av tåke og lavt skydekke. Flere fly som skulle lande i Svolvær i formiddag er omdirigerte til andre flyplasser. Det er også innstilte fly ved Leknes lufthavn.

 • Tåke Svolvær lufthavn

  Widerøes avgang fra Svolvær til Bodø klokken 11.45 er innstilt på grunn av tåke og lavt skydekke. Avgangen til Oslo klokken 12.40 er også innstilt, ifølge Widerøe.

  Tåke innstiller fly på Svolvær lufthavn
  Foto: Adrian Dahl Johansen / NRK
 • Trafikkulykke i Hadsel

  Politiet melder om en trafikkulykke ved Fiskebøl i Hadsel kommune, mellom to personbiler. Det skal være snakk om mindre personskader, og nødetatene er på tur til stedet.

 • Lastebil av veien

  Politiet melder at en lastebil har kjørt av veien ved Offersøy i Lofoten. Lastebilen ligger på siden og fører fremstår som uskadd, skriver politiet. Nødetater på tur til stedet.