Bjørn Kjos
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Flyselskapet Norwegian

Oppsummert

Tirsdag 12. mars innstilte Norwegian samtlige avganger med flytypen Boeing 737 Max 8. Aksjekursen sank umiddelbart med over 4 prosent etter at nyheten ble gjort kjent. Over 150 mennesker mistet livet i en flystyrt i Etiopia med flytypen søndag .

 • Norwegians styreleder går av

  Norwegians styreleder Bjørn H. Kise varsler at han går av som leder 7. mai, skriver selskapet i en pressemelding. Kise har vært medlem av styret siden 1993 og leder siden 2010. Valgkomiteen jobber med å finne en ny styreleder.

  Styreleder Bjørn H Kise møter pressen etter styremøte i Norwegian
  Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
 • Innstilte avganger fra Oslo

  Også i dag har Norwegian kansellert en rekke avganger. Ifølge Norwegians nettsider er elleve avganger og ti ankomster til og fra Gardermoen innstilt. Selskapet har lovet at alle berørte passasjerer skal få direkte beskjed om deres reise rammes.

 • Norwegian kansellerer ti avganger

  Flyselskapet Norwegian kansellerer 10 norske avganger i morgen. Bakgrunnen er at selskapets 18 fly av typen Boeing 737 Max 8 er satt på bakken etter flyulykken i Etiopia. Men selskapet sier de har funnet andre løsninger for de berørte passasjerene.

 • Kjos beklagar flytrøbbel

  Norwegian-sjef Bjørn Kjos problema som har oppstått etter at selskapet valde å midlertidig halde alle sine fly av typen Boeing 737 Max 8 på bakken. Kjos uttalte seg i ein video som vart posta på flyselskapets eigen Twitter-konto.

Norwegian innstiller avganger med flytypen Boeing 737 MAX 8

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no