NRK Meny
Bjørn Kjos
Foto: NRK

Flyselskapet Norwegian

Oppsummert

Ifølge Bloomberg skal selskapet IAG, som blant annet eier British Airways, vurdere et bud på flyselskapet Norwegian. Selskapet, som har en eierandel på 4,61 prosent i Norwegian, sier de ikke har tatt noen beslutning om å legge inn et bud.

 • Ryanair vil aldri by på Norwegian

  Ryanair-sjef Michael O'Leary vil ikke by på Norwegian, verken nå eller noen gang i fremtiden. Det sa han på en luftfartskonferanse i Brussel på onsdag. Det melder DN.

 • Norwegian tror de kan bli lønnsomme

  Bjørn Kjos i Norwegian Air Shuttle avviser at flyselskapet trenger en partner for å overleve. – Vi har nådd størrelsen vi trenger for å kunne gjøre det vi ønsker, sier Kjos. IAG og Ryanair har sådd tvil om det norske selskapet har muskler nok.

 • Norwegian stiger kraftig på børsen

  Flyselskapet Norwegian stiger kraftig på børs etter nye oppkjøpsspekulasjoner. Lufthansa-sjef Carsten Spohr sier til Süddeutsche Zeitung at det vil komme en ny «konsolideringsbølge» og at selskapet er i kontakt med Norwegian.

 • Norwegian kan bli tysk

  Lufthansa er i kontakt med Norwegian om et oppkjøp og gir dermed IAG konkurranse, ifølge NA24. I april kunngjorde British Airways-eieren at de vurderer å kjøpe opp Norwegian, og at de i den sammenheng hadde kjøpt opp en andel i flyselskapet.

  Baalsrud på flyhalen
  Foto: Norwegian
 • Norwegian fryktar motortrøbbel

  Flyselskapet Norwegian fryktar motortrøbbel på elleve nye Boeing 787 Dreamline-fly som skal bli leverte. Flya er utstyrte med Rolls-Royce-motorar, og produsenten sa måndag at det er oppdaga eit problem knytt til kompressoren i jetmotoren Trent 1000.

Norwegian fikk et underskudd på 46,2 millioner kroner i første 
kvartal. Samtidig fløy flere passasjerer med lavprisselskapet

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no