Skullerud til VG: - Jeg fortjente ikke dette

Molde-trener Tor Ole Skullerud er denne helga på hytta med bikkja si for å fordøye de siste dagers hendelser. Til VG sier han at bråstoppen på trenerjobben i Molde var veldig, veldig overraskende.

Tor Ole Skullerud

Tor Ole Skullerud sier han ble sint da han fikk sparken fra MFK torsdag.

Foto: Roar Strøm / NRK

Det har nå gått snart to døgn siden det ble kjent at Tor Ole Skullerud har fått sparken som MFK-trener. Til VG forteller han hvordan han reagerte da han skjønte hva som skjedde.

– Jeg ble jo sint da ... jeg trengte tid på å svelge unna. Det verste var at datteren min på 11 år var med meg på jobb den dagen, og jeg måtte få henne vekk fra stadion og til et annet miljø så fort jeg kunne, sier Skullerud til VG.

Torsdag ettermiddag ble det kjent at Skullerud uventa får sparken som MFK-trener.

Les også:

Dro hjem med datteren

Avisen har intervjuet den nylig avgåtte Molde-treneren på veg til hytta fredag ettermiddag. Her forteller han at han etter å ha losjet datteren ut av stadionområdet, dro hjem for å pakke sakene sine. Sent på kvelden dro han tilbake til stadion og ryddet kontoret sitt.

– Og nå kjørte jeg fra Molde uten å ha tatt turen ned om stadion ... det er trist. Men måten dette skjedde på ... jeg er fryktelig lei meg, derfor dro jeg ikke innom stadion. For dette som lenge var en fantastisk reise, det endte med at jeg dro herfra med en bitterhet, og det er veldig synd, sier Skullerud til VG.

Etterlyser ledelsen

Molde ligger per dags dato på sjuendeplass og røk nylig ut av mesterligakvalifiseringen. Skullerud tror ikke han hadde fått sparken dersom onsdagens kamp ikke hadde endet som den gjorde, med 3–3 mot Dinamo Zagreb.

– Det jeg etterlyser er at ledelsen ser bak resultatene. At de hadde vært med meg på å se helheten, at de evaluerer mer enn resultatene. Men sånn ble det ikke, sier Skullerud.

VG har ikke lykkes med å komme i kontakt med daglig leder Tarje Nordstrand Jacobsen og styreleder Øystein Neerland.