NRK Meny
Normal

Supporterleder: – Det var nødvendig

Leder i Tornekrattet, Svein Erik Jenset, støtter styrets besluttning om å gi Tor Ole Skullerud sparken.

Svein Erik Jenset

SUPPORTERLEDER: Leder i Tornekrattet, Svein Erik Jenset, støtter styrets besluttning om å gi Tor Ole Skullerud sparken.

Foto: Espen A. Istad/STUDIOISTAD

Skullerud. MFK

SPARKET: Torsdag fikk Tor Ole Skullerud sparken av Molde Fotballklubb.

Foto: Gunnar Sandvik / NRK

– Det var vel omtrent som forventet, med tanke på at han uansett har varslet at han ville gå av etter sesongen. Og det var nødvendig for å få klar den langsiktige planen og begynne å jobbe med spillerlogistikk inn mot høsten og ikke minst neste sesong, er dommer fra leder i Tornekrattet, Svein Erik Jenset, etter det torsdag ettermiddag ble klart at Tor Ole Skullerud fikk sparken som Molde-trener.

Molde ligger per dags dato på sjuendeplass og røk nylig ut av mesterligakvalifiseringen. Til tross for sviktende resultater, er det med blandede følelser Molde-supporterne sier farvel til Skullerud.

– Tor Ole har, selv om han ikke har vært her så lenge, levert veldig mye for klubben som vi selvfølgelig er takknemlig for. Det er jo litt blandede følelser, men det var nødvendig på dette tidspunktet her, sier Jenset, som mener at skylden må bli fordelt.

Tror danske blir ny trener

– Vi er ikke så navlebeskuende at vi kan legge all skyld på hovedtreneren, styret må ta sin del av ansvaret. Men vi håper at de nå klarer å få tak i nok en god trener og at de kan legge til rette for at han blir her enda lenger, sier supporterlederen.

Han har sine tanker om hvem som bør ta over den ledige trenerjobben.

– Jeg har tidligere sagt at jeg vil ha Bob Bradley og det er for så vidt fremdeles et håp, men et urealistisk et vil jeg påstå. Så jeg tror vel heller at det blir Glen Riddersholm, forteller Jenset.

43 år gamle Riddersholm har tidligere ledet det danske laget FC Midtjylland, men er for øyeblikket jobbløs.

Det er ventet at Erling Moe og Daniel Berg Hestad leder fredagens trening.