Molde fikk endelig tre poeng

Endelig løsnet det for Molde. Etter en drømmestart på Aker Stadion vant Molde 3-2 over Bodø/Glimt.

Molde - Bodø/Glimt

SEIER: Molde hadde ikke tatt poeng på de siste seks kampene, men i dag løsnet det. Molde vant fortjent over Bodø/Glimt i en målrik kamp.

Molde var desperate på å få med seg alle tre poeng mot Bodø/Glimt.

Trener Ole Gunnar Solskjær gjorde tre endringer i startelleveren etter tapet mot Vålerenga. Diop, Hestad og Brustad ble byttet med Rindarøy, Singh og Svendsen, noe som skulle vise å lønne seg.

Molde styrte mesteparten av første omgang og Fredrik Aursnes startet kampens målfest etter bare 8 minutter.

STYRTE: Det var Molde som styrte mesteparten av kampen.

Rett etterpå åpnet Fredrik Brustad sin mål-bankkonto for Molde, da han fikk stå helt umarkert på første stolpe på hjørnespark og banket inn ballen med høyrefoten.

2-0 ledelsen skulle dermed ikke vare lenge. Molde klarerte et skudd av Bodø/Glimts Trond Olsen, men den fikk Patrick Berg i bena og skjøt på direkten inn i mål.

20 minutter ut i kampen fikk Brustad igjen vise hva han kan. Rindarøy sendte ballen inn til Brustad som avsluttet på direkten med yttersiden av foten, men ballen gikk like utenfor.

Det tok litt tid før Bodø/Glimt begynte å henge med i kampen.

Det ble gult kort til Trond Olsen for filming og laget fra nord fikk noen målsjanser i første omgang, men klarte ikke å sette ballen bak i nettet.

Scoret på 19-års dagen

I andre omgang holdt Solskjærs menn koken. På sin 19-års dag utnyttet Sander Svendsen en grov feil av Jonassen, snappet ballen og chippet ballen over keeper og inn i mål.

MÅLSCORER: Trond Olsen setter en perlescoring i andreomgang, men det blir den siste fra Bodø/Glimt i kampen.

Målfesten på Aker Stadion fortsatte når Bodø/Glimts Olsen satt en kjempescoring med et overraskende skudd med høyrefoten. Ballen skrudde seg inn oppe i krysset og Olsen reduserte stillingen til 3-2.

Begge lagene har en tendens til å score mange av sine mål i den siste delen av kampen, men det var hjemmelaget som presset.

Moldes Harmeet Singh hadde flere sjanser, men klarte ikke å sette ballen i mål.

I slutten av kampen får Bodø/Glimt sitt andre gule kort for filming. Emil Jonassen gikk i bakken inne i Molde-feltet etter at Gabrielsen kom susende inn med en sklitakling, men trakk til seg beina før Jonassen falt.

Det ble lagt til 4 minutter i kampen, men Bodø/Glimt klarte ikke å redusere. Kampen endte 3-2 og Molde fikk endelig de tre poengene de nå har jaget på siden mai.