Osvold vil senke Molde i debuten

Nysignerte Joachim Osvold er med i troppen som møter Molde i dag. Han lover å gi alt om han får sjansen i rosenes by.

Joachim Osvold

Joachim Osvold kom til Bodø/Glimt etter å vært innom både finsk eliteserie og tysk regionliga. Han har denne uka vært med på Glimt-treningene og er klar for å møte Molde.

Foto: Bjarne Brandal / NRK

Før kveldens kamp mot Molde mangler glimttrener Aasmund Bjørkan to viktige spillere. Midtbanespiller Mathias Normann pådro seg gult kort sist søndag mot Tromsø, og det samme gjorde midtstopper Brede Moe. Begge har pådratt seg gule kort tidligere og må dermed sone karantene under kveldens kamp.

Det kan gi rom for en nysignert Joachim Osvold som kom fra tyske Rot-Weiss Essen i sommer. Han har den siste uken vært med på treningene til Bodø/Glimt, og er klar for å møte et sterkt presset Molde-lag som ikke har vunnet siden 11.mai.

– Jeg er en spiller som truer bakrommet og kommer meg inn foran boksen på innlegg. Kommer jeg inn mot Molde skal jeg gi alt – jeg er klar, sier 21-åringen.

Endringer sentralt

patrick berg

Patrick Berg (bildet) er ventet å gå inn på midtbanen for Mathias Normann som er ute med karantene.

Foto: Torbergsen, Mats / NTB scanpix

Glimt-trener Bjørkan må gjøre endringer på midtbanen siden Normann er ute med karantene. Attenåringen Patrick Berg ser ut til å få sjansen fra start, og sammen med Ruslan Babenko må han ta ansvar mot Ole Gunnar Solskjærs Molde.

– Det er klart det er artig å få sjansen i en så viktig kamp. Jeg har et stort ansvar sammen med Ruslan på midten, men vi skal holde tett og sette opp de andre rundt oss, forteller en fast bestemt Berg.

Vil dominere

aasmund bjørkan glimt seier

Glimttrener Aasmund Bjørkan er revansjelysten etter 3-0 tapet mot Tromsø forrige runde.

Foto: Vilde Bratland Erikstad / NRK

Aasmund Bjørkan ser frem til å gi unggutten mulighet fra start, og håper han kan bidra til et Glimt-lag som skal gå offensivt ut i Molde.

– Vi vil kline til og dominere borte mot Molde. Selv om vi vet det blir en tøff kamp mot et hjemmelaget som er presset, ønsker vi å være sjef og ta med oss tre poeng hjem, sier Bjørkan.

Forrige kamp ble et gedigent nederlag for Bodø/Glimt, og Bjørkan innrømmer at det gjorde vondt å tape mot erkerival Tromsø.

– Vi gikk på en kjempesmell mot Tromsø, og det gjorde vondt, men vi skal gå offensivt ut mot Molde, sier en revansjelysten Bjørkan.

Laster innhold, vennligst vent..