NRK Meny
Normal

Drama i bunnstriden

Det blir fullt drama i bunnstriden når kvinnenes eliteserie i håndball avsluttes neste uke. Molde, Skrim Kongsberg og Nordstrand har like mange poeng, og to av dem rykker ned.

Molde HK Elite

Arkivfoto: Molde Håndballklubbs damelag slo Tertnes 24–23 i en bortekamp onsdag kveld. Laget har dermed 8 poeng og håpet om å berge plassen i eliteserien lever videre.

Foto: Sara Lovise Roaldseth / NRK

Nordstrand lå på kvalifiseringsplassen før onsdagens kamper, men falt til sisteplass selv om det ble ett poeng med 26–26 hjemme mot fjerdeplasserte Vipers Kristiansand.

Molde Håndballklubbs damelag slo Tertnes 24–23 i en bortekamp onsdag kveld. Laget har dermed 8 poeng og håpet om å berge plassen i eliteserien lever videre. I tillegg vant Skrim 32–31 over Sola, noe som legger til rette for en svært spennende serieavslutning.

Molde tar imot Nordstrand i siste runde og vil med seier være garantert kvalifiseringsspill mot treeren i 1. divisjon (Flint Tønsberg eller Gjerpen).

Fortsatt håp for Molde

Molde, som rykket opp i eliteserien denne sesongen har slitt med å finne formen i toppserien. Laget har bare vunnet tre av 21 spilte kamper. De har spilt uavgjort to ganger og tapt hele 16 kamper.

Skrim Kongsberg avslutter borte mot Glassverket, som med seier vil ta seriesølvet dersom Byåsen samtidig taper for Sola.

Molde er bedre enn Skrim i innbyrdes oppgjør, mens Skrim er bedre enn Nordstrand i innbyrdes oppgjør. Nordstrand vant klart i sin hjemmekamp mot Molde og går foran romsdalslaget med uavgjort i siste kamp.

Laster innhold, vennligst vent..