Hopp til innhold

– Han kan ikke tvinges

Ole Gunnar Solskjær vil beholde Vegard Forren. Om ryktene er sanne, forsvinner forsvarspilleren fra Molde om seks måneder.

Forren og Solskjær

MOLDE: Om vi skal tro på ryktene kan Vegard Forren spille for Newcastle om en seks måneder. Ole Gunnar Solskjær forstår at andre klubber er interessert i forsvarsspilleren.

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / NTB scanpix

– Jeg kan ikke si så mye mer annet enn det som står i media, men det at klubber er interessert i Vegard skjønner jeg, sier Molde-trener Ole Gunnar Solskjær om Newcastle-ryktene.

På søndag gikk det rykter på nettsiden til de norske Newcastle-supporterne, om at forsvarspiller Vegard Forren var på vei til England, for andre gang.

– Vi er også interessert i han, så jeg håper at klubben her kan bli enige med Vegard før andre klubber blir det, sier Solskjær til NRK.

6 måneder

Forren har kontrakt med Molde i seks måneder til. Han har tidligere uttalt at han vil til utlandet for å spille når kontrakten går ut.

– Han har bare seks måneder igjen og spillere som han kan vi ikke tvinge til å bli, for vi er nødt til å få hjulene til å gå rundt ved å få inn penger viss han ikke signerer kontrakt med oss, sier Solskjær.

Molde-treneren legger ikke skjul på at det kan komme forandringer i spillerlogistikken nå når overgangsvinduet i sommer åpner seg.

– Det er nok ganske naturlig. Da jeg kom inn i fjor høst var det et tema. En del spillere trengte kanskje å byttes ut for å få inn nytt blod. Nå har vi Fredrik Brustad, Petter Strand og Fredrik Aursnes, og det er gutter som kommer til å gjøre en forskjell hos oss fremover.