Julie Kristin sin oppskrift på lettvint tortilla-pizza ute i naturen.

Kokk og turelskar Julie Kristin Folke-Olsen lagar maten i naturen.

Foto: Julie Kristin Folke-Olsen / @juliiekristin

Meksikansk turpizza

Julie Kristin Folke-Olsen frå Kristiansund jobbar som kokk og brukar fritida på tur. Då har ho som regel med seg mat. Nokre gonger lagar ho det litle ekstra, som deilig turpizza.

Slik gjør du

Skjer løk og tomat heime eller på tur.

Smør saus utover tortillalefsene og dryss over ost.

Ha på tomat og raud løk. Ha gjerne på spekeskinke, blåmuggost eller andre ting du likar òg.

Brett lefsa dobbel og steik på stormkjøkkenet med ein klatt smør i. Vend ofte, så den ikkje blir brent.

Når den er gyllen og osten er smelta, er det berre å forsyne seg.

Kilde: Oppskrifter frå Julie Kristin Folke-Olsen