Sunn hamburger Bruk vegetarhamburgere du finner i frysedisken. De smaker veldig godt og er et flott alternativ til vanlig storfehamburgere, men du kan også bruke fiskekaker, lakseburgere eller vanlig hamburger i denne retten.
Fiskeform Lag en deilig og sunn fiskeform på tiden det tar å steke en Grandiosa. Denne oppskriften er enkel og rask.
Scampigryte med kokosmelk Lag en deilig gryte med kokosmelk og scampi på tiden det tar å steke en Grandiosa.
Mettende fiskekrisp Panerte fiskeretter, for eksempel fiskepinner, crispies, sprøbakte fiskefileter eller sprøpanerte torskefileter kan lett inngå i en sunn og rask hverdagsmiddag.
Kyllingtomatgryte med poteter En gryte som lager seg selv er perfekt i hverdagen. Alt du trenger å gjøre er å blande alt i gryten og la den stå og putre i en halvtime.
Kyllingfilet med fennikel og pestopasta I denne retten kan du bruke kalkun, kylling, svin eller annet magert kjøtt. Hvit fisk duger også. En sunn og rask rett til helgekosen eller til hverdags.
Fiskewok Denne retten kan du lage på mange måter. Du kan velge en fisketype, for eksempel laks, ørret, steinbit eller en pakke med fiskemix. I denne retten har vi valgt ferske grønnsaker og selvlaget saus, men vil du gjøre det enkelt og raskt bytter du dem bare ut med en pose med wokgrønnsaker og woksaus fra butikken.
Svinebiff med nøtter, ris og frisk eplesalat Dette er en rask, mager og sunn rett. Dersom du ikke vil bruke byggris (finnes i flere butikker), kan du bruke naturris isteden for. Byggris lages av bygg som er et norsk korn. Bygg er mettende, rik på kostfiber og næringsstoffer. Byggryn er forkokte og raske å tilberede. Det er ikke nødvendig å salte denne retten ettersom cashewnøttene er salte.
Supertynn Club sandwich Et klassisk smørbrød i sin beste utgave, med alle smaker i hver eneste bit. Til lunsj eller som en kveldsrett – prøv Strömsös supertynne club sandwich!
Fylte og panerte svinekoteletter med varme plommer Svinekoteletter, blåmuggost og varme plommer er en god kombinasjon. Oppskrift fra Lise Finckenhagen.
Fårikål fra Lise Finckenhagen Høsten har for alvor kommet og dermed er det tid for fårikål. Prøv oppskriften til Lise Finckenhagen.
Nydelige lammeskanker Mens lammeskankene godgjør seg i ovnen har du tid til å dekke bord og forberede festen. Oppskriften får du fra Lise Finckenhagen.
Tilslørte plommer Tilslørte bondepiker lages vanligvis med eplekompott. I denne oppskriften med plommekompott krydrer Lise Finckenhagen plommene med vanilje, kanel og kardemomme.
Lun epleterte Lise Finckenhagen lager tertebunnen først, før hun fyller den med norske, syrlige epler som har kost seg i smør, sukker og vanilje.