Fiskeform

Torsk og grønnsaker på en spennende måte. Denne oppskriften er sunn, rask og billig.

Foto: Ole Jørgen Kolstadbråten / NRK

Fiskeform

Lag en deilig og sunn fiskeform på tiden det tar å steke en Grandiosa. Denne oppskriften er enkel og rask.

Slik gjør du

Hell grønnsaksblandingen i en ildfast form og legg fisken på toppen. Krydre med sitronpepper. Hell fløten over. Stek i ovnen på ca 200 grader i 20-30 minutter. Server med poteter eller ris og en grønn salat.

Sjekk om fisken er ferdig ved å stikke ein gaffel i den. Fiskekjøttet skal ikke gi motstand mot gaffelen.

Tips: Hvis du deler den frosne fileten i biter, tar stekingen kortere tid. Du kan også bruke fersk fisk.

Én hakket chili piffer opp retten. Du kan bruke matfløte for mer fylde i sausen og hakke egne grønnsaker hvis ønsker et mer personlig preg på retten.

Tips

Er du interessert i flere sunne oppskrifter som er raske å lage?

Kilde: Bedre Puls-trener Yngvar Andersen