Slik gjør du
Skyll risen og tilbered den slik det står på pakningen. Rens og gjør klar grønnsakene, men ikke bland dem sammen.
Varm opp rapsoljen i en wok eller dyp stekepanne. Ha i løk, gulrøtter og paprika, brokkoli og stek mens du rører (stir-fry) i 5 minutter. Ha i sukkererter og vårløk og stek i 1 minutt. Legg i fisken og la den wokes til den er mør, mens du vender wokblandingen forsiktig av og til.
Bland ingrediensene til sausen sammen i en bolle. Hell sausen over woken. La den småkoke forsiktig til den tykner.
Ekstravagante tips:
Ha i ¼ fersk ananas, skåret i biter, samtidig med sukkerertene.
Rasp inn appelsinskall (fra økologiske appelsiner) i woksausen.
Strø over 3 ss hakket koriander og 2 ss ristede sesamfrø rett før servering.
Tips
Ønsker du flere sunne og raske oppskrifter fra NRK Puls?
|
| | |