Pølsefingre

Med små grep blir pølsene til pølsefingre.

Foto: Marit Hegle

Pølsefingre

Skrekk og gru! Det skal ikke mye til før en helt vanlig pølse blir til en skummel pølsefinger. Perfekt å servere på halloween.

Slik gjør du

Riv av den ene enden av pølsen, prøv å rive litt «grovt» slik at det blir en ujevn kant.

Lag tre små kutt to steder på pølsene, dette skal etterligne leddene i fingrene. Stek pølsene i pannen på middels varme til de er gjennomstekt.

Når pølsene er ferdig stekt skjærer du «negler» på pølsene med en skarp kniv.

I pølsebrødet smører du vilkårlig utover ketchup. Legg i pølsefingeren og smør gjerne litt ketchup på den enden som er revet av pølsen.

Tips

Pølsefingre
Foto: Marit Hegle

Kilde: Marit Hegle