Søtt og skummelt til Halloween

Siste dag i oktober er det klart for fest med mystikk, skremmende figurer, knask eller knep. Forbered deg med hjemmelaget godteri til de som banker på.

edderkoppmuffins

Skumle muffins til halloweenfeiringen.

Foto: Marit Hegle

Sjokopops i en fei

Spøkelser og uhyrer blir ekstra glade når de får sjokoladepopkorn. Det blir veldig godt med kanel, pistasjnøtter og tranebær i sjokoladeblandingen.

Null svinn

Finn fram epleskrotter du har til overs og lag sjokoladekonfekt med karamellsaus.

Spøkelser i marsipandrakt

Uhu! Her kommer de søteste spøkelsene du kan tenke deg. De er rett og slett til å spise opp!

Ikke la gresskaret gå til spille

Mari Hult håper hennes cupcakes kan inspirere til å bruke opp gresskarinnmaten.

Lek med farger

Hvis du får hekser på besøk, er det stas å kunne servere heksekjeks. Bruk matfarge og lag fine fargerike kjeks.

Enklere blir det ikke

Marengs som er sprøytet ut i sikksakk med svarte sukkerperler til øyne – vips så har du fine mumier.

Litt sunnere

Disse søte bananspøkelsene er kjempefine å servere til små halloweengjester.

Grøss og gru!

Kransekakemasse, mandler og melis blir til knoklete og blodige heksefingre.

Slipp fantasien løs

Du kan for eksempel dekorere muffins med edderkopper og edderkoppspinn.