Laster innhold, vennligst vent..
Pasta arrabbiata med chili, hvitløk, oliven og parmesan

Finhakket løk, hvitløk, chili og tomater blir fort en smakfull saus til pastaen.

Foto: Erik Waage / NRK

Pasta arrabbiata med chili, hvitløk, oliven og parmesan

Arrabiata betyr sint på italiensk. Denne pastaoppskriften fra Renée Fagerhøi er både sunn, vegetarisk og sterk på smak.

Slik gjør du

Kok pastaen al dente i godt med saltet vann.

Varm en stekepanne godt med olivenolje. Ha finhakket løk, hvitløk, chili og tomater delt i to i oljen, og stek på medium varme til det er blankt.

Hell av vannet på pastaen og bland tomatblandingen godt inn, sammen med rucola og oliven.

Server i dyp tallerken med så mye parmesan og nykvernet svart pepper du ønsker.

Kilde: RENEÉ FAGERHØI I FROKOSTRADIO, NRK P1+