Laster innhold, vennligst vent..
Pasta arrabbiata med chili, hvitløk, oliven og parmesan

Finhakket løk, hvitløk, chili og tomater blir fort en smakfull saus til pastaen.

Foto: Erik Waage / NRK

Pasta arrabbiata med chili, hvitløk, oliven og parmesan

Denne pastaoppskriften fra Renée Fagerhøi er både sunn, vegetarisk og rik på smak.

Slik gjør du

Kok pastaen al dente i godt med saltet vann.

Varm en stekepanne godt med olivenolje. Ha finhakket løk, hvitløk, chili og tomater delt i to i oljen, og stek på medium varme til det er blankt.

Hell av vannet på pastaen og bland tomatblandingen godt inn, sammen med rucola og oliven.

Server i dyp tallerken med så mye parmesan og nykvernet svart pepper du ønsker.

Kilde: RENEÉ FAGERHØI I FROKOSTRADIO, NRK P1+