Pad thai med koriander og peanøtter

Pad thai er en populær take-out-rett. Her er en enkel versjon du kan lage hjemme i stedet.

Foto: Charlotte Nilsen/@veglifecharlie

Pad thai uten kjøtt

«Alle» elsker pad thai. Charlotte Nilsens plantebaserte oppskrift er enkel og rimelig.

Slik gjør du

Lag sausen først. Hakk ingefær og chili superfint. Bland godt sammen med resten av ingrediensene i en skål.

Skrell og skjær gulrot i tynne strimler. Hakk vårløk og peanøtter.

Kok opp vann, og la nudlene trekke i kokt vann uten varme på. Stek samtidig gulrot i en panne med litt olje på høy varme. Etter noen minutter, ha i nudlene og sausen og rør litt rundt. Tilsett bønnespirer og vårløk helt til slutt og bland sammen.

Tips

Topp med mer bønnespirer, vårløk, koriander og peanøtter!

Kilde: Charlotte Nilsen/@veglifecharlie