Slik gjør du
Sett ovnen på 230 grader over- og undervarme. Skyll kikertene, og ha de over på en bakeplate med bakepapir. Dryss over litt olje, alt av krydder og masser godt inn med hendene, så alle kikertene dekkes. (Det er også mulig å bruke ferdig tacokrydder.) Stek i 17-20 min. De begynner ofte å poppe når de nærmer seg ferdig.
Lag sausene samtidig
Disse tre taco «must haves´a» (tomatsalsa, guacamole og mangosalsa) lages av mange av de samme ingrediensene, så for å spare tid: lag alle samtidig. Finn frem tre skåler og forbered én ingrediens av gangen. Fordel hakket koriander og chili i alle skåler, hakket rødløk i to av dem, lime i alle osv, som beskrevet i listen over ingredienser.
Bruk hjertesalatblader som wraps, eller helt vanlige tacolefser (gjerne de litt mindre variantene), og fyll med alle «dippene» og ristede kikerter på toppen.
Tips
Topp gjerne også med alfalfaspirer og frisk koriander!