Disse søte små kakene er manges favoritt blant julekakene. Sarah Bernard kan lages i god tid før jul og holder seg lenge i fryseboksen.
Beef Wellington er en klassisk britisk kjøttrett. Den er laget av oksefilet som er rullet inn i skinke og butterdeig.
Marit Hegles ostekake har smaker som minner om jul. Kaken er et godt alternativ til dessert.
Det krever noen vendinger for å lage denne kaken, men det er slett ikke vanskelig. Resultatet er en festfin kake som smaker skikkelig godt.
Sachertorte er svært saftig og har en dyp, intens sjokoladesmak som får en ekstra dimensjon kombinert med friskt aprikossyltetøy.
To skiver med pålegg mellom er oppkalt etter den fjerde jarlen av Sandwich. I denne oppskriften er det ost, spekeskinke, salat, majones, tomat og sylteagurk.
Desserten er en klassiker som ble komponert i Haugesund i 1906 og som finnes i ulike varianter.
Denne epleterten er fantastisk god, ifølge Marit Hegle. Eplene kokes lett i en karamell med vanilje og calvados, og toppes med et deilig lag med knasende butterdeig.
Frokosten blir ekstra god med hjemmelaget brød, og enda bedre blir det når du attpåtil lager hjemmelaget hasselnøttpålegg med sjokolade.