Crispy pork, schnitzel med asiatisk vri Ingefær, hvitløk og chili er den asiatiske treenighet i matlagingen. Sammen med panert og sprøtt svinekjøtt og en syrlig pesto får du hele det asiatiske kontinentet på en tallerken.
Ovnsbakte beter med byggotto Spis mer grønt i høst! Bakte beter, indiskinspirert yoghurtdressing og mettende byggryn er usedvanlig digg – og usedvanlig bra for deg.
Raus høstblings med roastbiff Gi brødskiven din en skikkelig raus topping med smak av høst. Less på, topp opp og nyt årets høyeste høstsmørbrød. «The more the merrier», mener sørlandskokken Rolf Øygarden.
Arancini med romescosaus Italienske risottoboller med spansk saus. På Sicilia kaller de disse gylne bollene arancini, små appelsiner. Romesco er en kald saus fra Catalonia som lages på paprika, tomater og mandler.
Den norske versjonen av «french toast» Gjør en vri på frokostvanene dine. Unn deg en skikkelig digg frokost. Både små og store elsker arme riddere.
Sitronpasta Sitronpasta, pasta al limone, er forbløffende enkelt og fantastisk godt. Pasta, frisk sitron, pepper og fløte i en vidunderlig kombinasjon, som får gjestene dine til å applaudere og rope bravissimo!
Vintercaprese Capresesalaten består oftest av tomater og mozzarellaost. I denne varianten har vi erstattet tomatene med appelsiner og toppet med spekeskinke.