Slik gjør du
Epleaioli
Lag epleaiolien ved å blande sammen majones, rømme, hvitløk og eple. Smak til med salt og pepper og la den stå og hvile mens du lager sandwichen.
Høstblings
Kutt et halvt syrlig eple i tynne skiver, gjerne med en mandolin. Ha på salt og pepper. Skivene stekes sprø på 120 grader på varmluft. Det tar 45-60 minutter avhengig av tykke skivene er.
Sett på en stekepanne med medium varme, ha i litt smør og stek brødet litt sprøtt. Ta et hvitløkfedd på en gaffel, og gni over den sprø brødskiven. Sett brødet til side.
Stek løken i smør i stekepanna til den blir karamellisert og gyllen. Ha i soppen og stek videre i 4-5 minutter. Ha i litt mer smør om du trenger.
Montering
Start med brødskiven, epleaiolien, roastbiff, løk- og soppblandingen og sylteagurk. Ha gjerne på litt søt sennep – før du topper sandwichen opp med eplechips, salt og pepper.
Sett tennene i den saftige og høye høstblingsen. Perfekt til lunsj!
Tips
Stek gjerne flere eplechips når du er i gang – de er veldig gode som snacks!