Slik gjør du
Bein ut kotelettene og bank dem jevne og flatere med en kjøtthammer. Legg kjøttet i en plastpose. Kjøttet bør ikke være mer enn 2 centimeter tykt.
Bland alle ingrediensene til marinaden. Spar 2-3 spiseskjeer av marinaden til senere. Slå resten av marinaden over kjøttet og la kjøttet marinere minst 1 time.
Ta kjøttet ut av marinaden, vend kjøttet i pisket egg, så i brødraspen, tilbake i egget og i brødraspet til slutt. Ha gjerne litt godt med salt og pepper i både eggeblandingen og brødraspen.
Kutt wokgrønnsakene i tynne strimler og gjør alt klar – for nå går det fort.
Varm opp en stekepanne på medium høy varme med litt olje. Stek kjøttet i ca. 2 minutter på hver side til det er gyllent, og la det renne av seg på litt papir.
Sett på maks temperatur i stekepanna, ha i litt olje og stek løken først i ca. 30 sekunder før du har i gulrot, pak choi og litt hvitløk. Ha i 2-3 spiseskjeer marinade. Stek i nye 30 sekunder før du har i bønnespirene helt til slutt. Smak til med litt salt om du trenger.
Skjær kjøttet i strimler og anrett på toppen av nylig wokede sprø grønnsaker. Topp opp retten med en raus spiseskje med koriander- og persillepesto. Serveres med nykokt ris eller nudler, om du ønsker.
Koriander- og persillepesto
Kjør alle ingrediensene sammen med en stavmikser.