Slik gjør du
Sett ovnen på 200 grader.
Legg laksefiletene i en ildfast form. Stek baconterningene i stekepanne. Varm deretter opp fløten i en kjele, og rør inn kremosten.
Ha de sprøstekte baconterningene oppi ostesausen, og hell den deretter over laksefiletene. Stekes på 200 grader i cirka 30–35 minutter i midten av ovnen.
Blomkålmos
Kutt blomkålhodet i biter. Kok det mørt og mos det sammen med 2 dl fløte. Ha i litt meierismør, og smak til med salt, pepper og muskat.
Dersom du har lyst på flere smaker kan du pynte retten med persille, sitronskiver og smørstekt bacon.
Tips
Ines tips
Denne retten kan serveres på hverdager og i selskap. Jeg pleier å servere tagliatelle ved siden av, siden jeg ikke går på lavkarbo diett. Hvis du har venner eller familie som går på lavkarbodiett, lar de bare være å forsyne seg av tagliatellen.