Tradisjonell fårikål. Fårikål med smaker fra Kina. Fårikål laget av to dansker. Lam laget med dansk brunkål, og til slutt pakker vi fårikålrestene i en tortilla. Vi starter med helt enkelt norsk fårikål.
- Oppskrift: Fårikål fra Lise Finckenhagen
Hver høst feirer vi fårikålens festdag den siste torsdagen i september. Vi følger tradisjonen og tar fram de beste oppskriftene vi har. Men klarer også å se litt utenfor den smale vei, og viser noen velsmakende varianter med lam, får og kål.
Tradisjonelt fårikål med like mye fårekjøtt og hodekål.
Foto: NRKTradisjonell fårikål. Fårikål med smaker fra Kina. Fårikål laget av to dansker. Lam laget med dansk brunkål, og til slutt pakker vi fårikålrestene i en tortilla. Vi starter med helt enkelt norsk fårikål.
Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Pressens Faglige Utvalg (PFU) er et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot mediene i presseetiske spørsmål.