Laster innhold, vennligst vent..

Fest med fårikål

Hver høst feirer vi fårikålens festdag den siste torsdagen i september. Vi følger tradisjonen og tar fram de beste oppskriftene vi har. Men klarer også å se litt utenfor den smale vei, og viser noen velsmakende varianter med lam, får og kål.

Fårikål

Tradisjonelt fårikål med like mye fårekjøtt og hodekål.

Foto: NRK

Tradisjonell fårikål. Fårikål med smaker fra Kina. Fårikål laget av to dansker. Lam laget med dansk brunkål, og til slutt pakker vi fårikålrestene i en tortilla. Vi starter med helt enkelt norsk fårikål.

Lam i brunkål

Lam i brunkål
Foto: Tone Rieber-Mohn / NRK

Fårikål på ferie i Kina

Fårikål på ferie i Kina
Foto: Einar Kleveland / NRK

Fårikål fra Adam og James Price

Fårikål
Foto: DR

Fårikålwrap - dagen derpå

Fårikål i wrap

Trond Moi pakker restene i tortilla.