Tradisjonell fårikål. Fårikål med smaker fra Kina. Fårikål laget av to dansker. Lam laget med dansk brunkål, og til slutt pakker vi fårikålrestene i en tortilla. Vi starter med helt enkelt norsk fårikål.
- Oppskrift: Fårikål fra Lise Finckenhagen
Hver høst feirer vi fårikålens festdag den siste torsdagen i september. Vi følger tradisjonen og tar fram de beste oppskriftene vi har. Men klarer også å se litt utenfor den smale vei, og viser noen velsmakende varianter med lam, får og kål.
Tradisjonell fårikål. Fårikål med smaker fra Kina. Fårikål laget av to dansker. Lam laget med dansk brunkål, og til slutt pakker vi fårikålrestene i en tortilla. Vi starter med helt enkelt norsk fårikål.
Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Pressens Faglige Utvalg (PFU) er et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot mediene i presseetiske spørsmål.