Blekksprutpølser med grønn potetmos og hjemmelaget ketsjup Til barnebursdag er pølser en sikker vinner. Familien Vauger serverer dem med grønn potetmos og hjemmelaget ketsjup.
Minipavlova med jordbæris En liten pavlova til hver av gjestene i barnebursdagen. Den serveres med hjemmelaget jordbæris og bær.
Bacalao Bent Stiansen har sterke minner knyttet til denne retten, dermed er det ekstra stas at familien Vaugers bacalao får tommel opp av mesterkokken.
Gravet hvalkjøtt med solbærbalsamico Gravet hvalkjøtt er en forrett fra familien Vauger i Familiekokkene. De bruker Hvaler-akevitt sammen med salt, sukker og rosépepper.
Suppe med sjøkreps og margbein Suppen med margbein har sin egen historie i familien Vauger. De kaller den Wittus-suppe etter en av sine forfedre som levde på 1700-tallet. Du får historien nederst i oppskriften.
Rabarbrasuppe med krem Rabarbrasuppe er ekte norsk tradisjonsmat, og det finnes mange varianter av den. Dette er familien Vaugers versjon.