NRK Meny
Normal

Nettmøte om selvangivelsen

Det er få dager igjen til selvangivelsen skal leveres. Pass på at du har fått med alle opplysningene, så unngår du tilleggsskatt. I dagens nettmøte svarte Skattebetalerforeningen på det du måtte lure på.

Joachim Johannessen og Rolf Lothe

Advokatfullmektigene Joachim Johannessen og Rolf Lothe i Skattebetalerforeningen svarte i nettmøte om selvangivelsen.

Foto: Karina Jørgensen / NRK

Lørdag 30. april er siste frist for å levere selvangivelsen. Dersom du ikke har noen endringer trenger du ikke levere.

Ta deg likevel tid til å sjekke alle opplysningene nøye før du godtar den forhåndsutfylte versjonen. Selv om du får penger tilbake kan det hende du har krav på mer.

LES OGSÅ:

Nettmøte torsdag

To dager før leveringsfristen svarte advokatfullmektigene Rolf Lothe og Joachim Johannesen fra Skattebetalerforeningen i vårt nettmøte om selvangivelsen.

Og Gry Nilsen, advokat og fagsjef i Skattebetalerforeningen, stilte til nettmøte om selvangivelsen torsdag 24. mars.

Her kan du lese alle spørsmålene og svarene fra begge nettmøtene.

Gjør alt elektronisk

Roar Lyby

Roar Lyby, seniorrådgiver i Skatteetaten.

Foto: Skatteetaten

Uansett om du har endringer i selvangivelsen eller ikke, kan du levere elektronisk.

- Med den nye løsningen kan du legge ved elektroniske vedlegg eller scanne inn papirdokumenter som vedlegg til selvangivelsen. Hvis du er opptatt av ID-tyveri og sikkerhet rundt opplysningene dine, er det absolutt lurest med den elektroniske løsningen, oppfordrer Roar Lyby, seniorrådgiver i Skatteetaten.

Fra tirsdag 26. april står han på stand på Oslo S, for å hjelpe deg med selvangivelsen.

- Vi vil hjelpe deg så godt vi kan. Du kan levere selvangivelsen på standen både elektronisk og som papirversjon, legger han til.

Sjekk oversikten over hvor i landet Her får du hjelp med selvangivelsen .


TV og radio

Vi fyrer med ved. Men hva slags ved skal man fyre med - og hva bør man absolutt ikke slenge i peisen? Vi tester ved og gir tips og råd om vedovner, gamle som nye. Og så ser vi på fiffige ved-dingser.
Kunne du tenkt deg å sove i same seng som kong Olav? I sesongpremieren på Solgt tar programleiar Frode Søreide med seg to lag med meklarar frå Austlandet til Narvik. Her skal dei tippe pris på tre eigedomar. Kven tippar nærast? Ei av utfordringane er eit gamalt og ærverdig pensjonat, som mellom annan Kong Olav har gjesta ved fleire høve. Sesong 5 (1:6)
Helene sjekker inn - på asylmottak. Norsk dokumentar.
I fem døgn bor programleder Helene Sandvig sammen med asylsøkere på Dikemark Asylmottak. Det blir et tøft møte med en helt annen virkelighet.