Youtubestjerne til Norge

YouTube-stjernen Sean William McLouglin, bedre kjent under online-pseudonymet Jacksepticeye, står på scenen i Oslo Spektrum den 29. oktober med showet «Jacksepticeye – How Did We Get here?». Den irske 28-åringen har en av de hurtigst voksende Youtube-kanalene i Europa med nesten 20 millioner følgere. Youtuberen er kjent for å underholde folk ved å spille spill han selv mener han ikke er noe god på, melder arrangøren i en pressemelding.

Sean William McLouglin
Foto: A Comic Soul

Kulturstrøm

 • Nei fra H&M til tekstilarbeidere

  Eierne i H&M har stemt ned til et forslag om å gi overskuddet til underbetalte tekstilarbeidere. Det var organisasjonen Clean Clothes Campaign som sto bak forslaget. – Aksjonærene kunne i det minste ha avkrevd en plan på hvordan de skal leve opp til sin egen levelønnsstrategi, sier Anja Bakken Riise (bildet), leder i Framtiden i våre hender til Melk & Honning. H&M sier de har samme mål, men ulikt syn på veien dit.

  Anja Bakken Riise
  Foto: Arild Sandsvik / NRK
 • Märtha Louise ut mot pressen

  Prinsesse Märtha Louise startet sjaman-foredraget med beskjed til pressen. – Til alle dere i pressen. Dere har et valg i hva dere gjør og skriver. Selv om dere tror det er deres jobb, har dere ennå et valg i hva dere vil, sa prinsesse Märtha Louise.

  Foran en fullsatt sal på 550 tilhørere, ba prinsessen alle som har blitt «en smule irritert» av pressen, som sto foran scenen, om å rekke opp hendene.