Hopp til innhold

Yess, jeg er på tv!

- Hvorfor kunne du ikke meldt deg på Farmen i stedet? sier mammaen til Stian Claudi Reinung. Å se sønnen sin i fri dressur på Paradise Hotel er ikke alltid like gøy.

Stian Claudi Reinung

Snekkeren Stian Claudi Reinungs liv har endret seg litt etter han ble med i Paradise Hotel.

Foto: Hallvard Mørk Tvete / NRK

En ny kjendistype har dukket opp på tv de siste årene - unge jenter og gutter som drømmer om å bli kjent bare for å være kjent. Mange er villige til å gå langt for å oppnå kjendisstatusen.

SE: - Chill å ha damer rundt seg


- Jeg ville vise meg fram, sier Stian Claudi Reinung. Snekkeren fra Bærum meldte seg på Paradise Hotel for å ha det gøy og kanskje få noen modelltilbud.

Kaster glans


Nå er han mest kjent for å ha onanert på tv, men det plager ham ikke. Han drar fra fest til fest sammen med Paradise-gjengen og kaster glans over ulike arrangementer landet rundt. Alltid med et haleheng av jenter rundt seg.

Stian elsker oppmerksomheten han får. Foreldrene er ikke like begeistret.

Pål Bjarne Reinung, Stian Claudi Reinung og Lene Birgitte Claudi

Dagliglivet til Stian er ikke alltid like glamorøst. Han bor fortsatt hjemme hos foreldrene og må ta i et tak i hagen.

Foto: Noman Mubashir / NRK


- Det er klart det er ikke dette jeg helst vil, sier Lene Birgitte Claudi. Da Stian fortalte at han var kommet med i programmet spurte jeg hvorfor han ikke valgte 71 grader nord eller Farmen.


Likevel - Lene Birgitte ser på programmet og har ledd godt innimellom, forteller hun.

- Men det er jo ikke et program for foreldregenerasjonen.

Fikk hjelp til å bytte image

- Jeg klarte til slutt ikke å skille mellom rollen jeg spilte og den jeg var som privatperson. Det ble litt heavy, sier Lene Alexandra Øien som først ble kjent gjennom Robinsonekspedisjonen.

Hun fikk oppmerksomhet for sine store pupper og at hun løy på seg en natt med Robbie Williams sammen med modellvenninnen Aylar. Men så kom forvandlingen.

Lene Alexandra Øien og Phung Hang

Reporter Phung Hang intervjuer Lene Alexandra Øien.

Foto: Therese Karlsson / NRK

Brystinnleggene forsvant og Lene Alexandra stilte opp i Melodi Grand Prix og i 2008 vant hun TV2s Skal vi danse. Hva skjedde?

- Det ble slitsomt å skulle være noen som er så langt unna den jeg er til hverdags, sier Lene Alexandra i dag. Hun fikk hjelp av NRK-journalisten Per Sundnes til å snu bildet av seg selv i media.

- Jeg sa til henne at nå kan du selv bestemme hvem du vil være, sier Per Sundnes.

Nå har Lene Alexandra fått platekontrakt med plateselskapet Sony og satser alt på musikken.

Blant moralens voktere

Attila Bano ble kjent over natten i fjor høst i tv-programmet Charterfeber. For en norsk-pakistansk modell bosatt på Grønland er vel det en utfordring? Ikke nødvendigvis.

- De fleste er positive. Det er godt å bli lagt merke til, sier Attia.

Oslojenta sier hun opplever mer jantelov, enn meldinger fra moralpolitet. På nettet er det alltid noen som skal rakke ned på henne. Attia bryr seg ikke.

- Deres misunnelse er min energi, sier hun.

Attia Bano

- Det er jo de mest pr-kåte som melder seg på realiy-programmer,innrømmer Attia Bano.

Foto: Arne Raanaas / NRK

Nå jobber hun for å opprettholde kjendisstatusen. Hun er fortsatt modell og har vært med i noen musikkvideoer. Drømmen er å gå til filmen.

Se Migrapolis onsdag kl 22.25 på NRK1

Kulturstrøm

  • Fausa og Antonsen til scenen sammen

    Atle Antonsen, Trond Fausa og Vidar Magnussen er blant skuespillerne som er klare for komedien «Peter Pan går til helvete» på Chateau Neuf i januar 2025.

    Ifølge en pressemelding blir oppsetningen den første norske versjonen av «Peter Pan Goes Wrong», som er spilt på Broadway og West End tidligere.

    Kim Haugen skal regissere og Bjarte Hjelmeland er produsent, og også Siw Anita Andersen, Nils-Ingar Aadne, Kristine Grændsen, Jan Martin Johnsen, Modou Bah og Tiril Heide-Steen står på rollelisten.

    Lena Kristin Ellingsen og Trond Fausa Aurvag på «Oppenheimer»-premiere i London i 2023.
    Foto: Vianney Le Caer / Invision / AP
  • Forfatteren Paul Auster er død

    Forfatteren Paul Auster er død, 77 år gammel, melder New York Times.

    Den svært produktive forfatteren ble beskrevet som en «litterær superstjerne». Han ble kjent på 1980-tallet med sin postmodernistiske gjenopplivingen av noir-romanen.

    Forfatteren var for nordmenn mest kjent for New York-trilogien, «Moon Palace» og «Brooklyns dårskap». Bøkene kom ut i henholdsvis 1985-1987, 1989 og 2005. Auster skrev også dikt, essays og filmmanus, blant annet.

    Han døde i sitt hjem i Brooklyn, etter komplikasjoner i forbindelse med lungekreft.

    Auster giftet seg i 1981 med norskættede Siri Hustvedt, som også er forfatter. Paret har vært på flere turer til Norge og har også deltatt på Aschehougs hagefest sammen.

     Paul Auster fotografert i 2011. Han har grått hår, gredd tilbake, mørk frakk og skjorte. Han ser bestemt, men vennlig inn i kameraet.
    Foto: BOB STRONG / Reuters
  • Gérard Depardieu stilles for retten i overgrepssak i oktober

    Skuespilleren Gérard Depardieu anklages for seksuelle overgrep og stilles for retten i oktober, opplyser fransk påtalemyndighet.

    Depardieu ble mandag løslatt etter å ha blitt avhørt om angivelige seksuelle overgrep, opplyser skuespillerens advokat. Skuespilleren nekter selv for å ha gjort noe galt.