Yess, jeg er på tv!

- Hvorfor kunne du ikke meldt deg på Farmen i stedet? sier mammaen til Stian Claudi Reinung. Å se sønnen sin i fri dressur på Paradise Hotel er ikke alltid like gøy.

Stian Claudi Reinung

Snekkeren Stian Claudi Reinungs liv har endret seg litt etter han ble med i Paradise Hotel.

Foto: Hallvard Mørk Tvete / NRK

En ny kjendistype har dukket opp på tv de siste årene - unge jenter og gutter som drømmer om å bli kjent bare for å være kjent. Mange er villige til å gå langt for å oppnå kjendisstatusen.

SE: - Chill å ha damer rundt seg


- Jeg ville vise meg fram, sier Stian Claudi Reinung. Snekkeren fra Bærum meldte seg på Paradise Hotel for å ha det gøy og kanskje få noen modelltilbud.

Kaster glans


Nå er han mest kjent for å ha onanert på tv, men det plager ham ikke. Han drar fra fest til fest sammen med Paradise-gjengen og kaster glans over ulike arrangementer landet rundt. Alltid med et haleheng av jenter rundt seg.

Stian elsker oppmerksomheten han får. Foreldrene er ikke like begeistret.

Pål Bjarne Reinung, Stian Claudi Reinung og Lene Birgitte Claudi

Dagliglivet til Stian er ikke alltid like glamorøst. Han bor fortsatt hjemme hos foreldrene og må ta i et tak i hagen.

Foto: Noman Mubashir / NRK


- Det er klart det er ikke dette jeg helst vil, sier Lene Birgitte Claudi. Da Stian fortalte at han var kommet med i programmet spurte jeg hvorfor han ikke valgte 71 grader nord eller Farmen.


Likevel - Lene Birgitte ser på programmet og har ledd godt innimellom, forteller hun.

- Men det er jo ikke et program for foreldregenerasjonen.

Fikk hjelp til å bytte image

- Jeg klarte til slutt ikke å skille mellom rollen jeg spilte og den jeg var som privatperson. Det ble litt heavy, sier Lene Alexandra Øien som først ble kjent gjennom Robinsonekspedisjonen.

Hun fikk oppmerksomhet for sine store pupper og at hun løy på seg en natt med Robbie Williams sammen med modellvenninnen Aylar. Men så kom forvandlingen.

Lene Alexandra Øien og Phung Hang

Reporter Phung Hang intervjuer Lene Alexandra Øien.

Foto: Therese Karlsson / NRK

Brystinnleggene forsvant og Lene Alexandra stilte opp i Melodi Grand Prix og i 2008 vant hun TV2s Skal vi danse. Hva skjedde?

- Det ble slitsomt å skulle være noen som er så langt unna den jeg er til hverdags, sier Lene Alexandra i dag. Hun fikk hjelp av NRK-journalisten Per Sundnes til å snu bildet av seg selv i media.

- Jeg sa til henne at nå kan du selv bestemme hvem du vil være, sier Per Sundnes.

Nå har Lene Alexandra fått platekontrakt med plateselskapet Sony og satser alt på musikken.

Blant moralens voktere

Attila Bano ble kjent over natten i fjor høst i tv-programmet Charterfeber. For en norsk-pakistansk modell bosatt på Grønland er vel det en utfordring? Ikke nødvendigvis.

- De fleste er positive. Det er godt å bli lagt merke til, sier Attia.

Oslojenta sier hun opplever mer jantelov, enn meldinger fra moralpolitet. På nettet er det alltid noen som skal rakke ned på henne. Attia bryr seg ikke.

- Deres misunnelse er min energi, sier hun.

Attia Bano

- Det er jo de mest pr-kåte som melder seg på realiy-programmer,innrømmer Attia Bano.

Foto: Arne Raanaas / NRK

Nå jobber hun for å opprettholde kjendisstatusen. Hun er fortsatt modell og har vært med i noen musikkvideoer. Drømmen er å gå til filmen.

Se Migrapolis onsdag kl 22.25 på NRK1

Kulturstrøm

  • Stjerna på gitarhimmelen

    Geir Sundstøl er helt i teten av det Norge har å by på av gitarkunstnere, og har spilt med de fleste av våre beste utøvere. I 2015 inntok han sjefsstolen selv, og begynte å gi ut solomusikk, noe som har gjort anmelderne forsvarsløse og publikum mo i knærne. SKRU PÅ LYDEN og hør selv!

  • Madrugada til Moldejazz

    Madrugada, Luke Elliot og Gåte skal spele på neste års Moldejazz. Konsertane blir på Romsdalsmuseet torsdag 18. juli. Det blei klart på ei pressekonferanse i regi av Moldejazz i dag.

    Moldejazz, Hans-Olav Solli
    Foto: Gunnar Sandvik / NRK