Hopp til innhold

Amy Winehouse med ny skive

Du trodde dopet hadde tatt overhånd? Neida. Winehouse gir ut ny plate i begynnelsen av 2011.

Amy Winehouse
Foto: SHAUN CURRY / AFP

– Det vil komme ut innen seks måneder. Det blir veldig likt mitt andre album der det mer jukeboksgreier, sa 26-åringen til den britiske gratisavisa Metro.

Winehouse slo igjennom stort i 2006 med plate nummer to, «Back to Black», som fikk fem Grammy-priser, men kreativiteten hennes tørket ut da hun fikk alvorlige problemer med narkotika.

Nå sier hun at hun har kontroll over livet sitt igjen og har funnet kjærligheten med en ny mann, skrekkfilmregissøren Reg Traviss.

Kulturstrøm

 • Bruce Willis nekter for å ha solgt ansiktet

  Den amerikanske filmstjernen og actionhelten Bruce Willis nekter for at han har solgt rettighetene til ansiktet sitt til et selskap som lager deepfakes, skriver BBC.

  Deepfake betyr at et bilde eller video forfalskes ved at en persons ansikt plasseres på en annens kropp. Metoden blir brukt ved produksjon av blant annet falske nyheter og i pornobransjen.

  Agenten til Bruce Wiilis avviser at noen slik avtale er inngått.

 • Justisministaren bruker Tiktok uten å spørre om råd

  Justisminister Emilie Enger Mehl har ikkje spurt norske tryggingsstyresmakter om råd før ho tok i bruk den kinesiske appen TikTok i september. Fleire ekspertar advarer om at appen er eit datainnsamlingsverktøy som vidaresender informasjon til Kina.

  Førsteamanuensis i informasjonssikkerheit ved NTNU, Gaute Bjørklund Wangen ved NTNU meiner mehls bruker problematisk.

  – Det er veldig uheldig at ho ikkje tar eit meir aktivt grep og spør om råd. Det er snakk om justisministeren vår, som har ei sentral rolle i den digitale tryggleiken vår, seier Wangen til NRK.

 • Paris presenterer vårmoten

  Under moteuken i Paris er flere kolleksjoner med vårmote presentert. Bildet viser et snasent forslag fra moteskaperen Comme des Garcons.

  Moteuken i Paris, Comme des Garcons vårkolleksjon for 2023
  Foto: GEOFFROY VAN DER HASSELT / AFP