Hopp til innhold

Vant fram med pizzakrav

Skal det være pizza med eller uten paprika? Joakim Fossum Strugstad har lenge ønsket å bli kvitt paprika på folkepizzaen Grandiosa. Han tok derfor saken i egne hender og startet en facebook aksjon for å få fjernet paprikaen.

Grandiosa uten paprika

Joakim Fossum Strugstad og informasjonsleder Inger Marie F. Ingdahl i Stabburet.

Engasjementet bredte om seg landet rundt. Flere tusen meldte seg inn i gruppa på nett og flere medier har tirsdag hatt avstemning på nett om ja eller nei til paprika på pizzaen. Og det store engasjementet fikk Stabburet til å ta en beslutning vedrørende produksjon.

Stabburet ga etter for press

Stabburet bøyer nemlig av for presset. Om få dager vil de lansere en Grandiosa uten paprika. Informasjonsleder Inger Marie F. Ingdahl i Stabburet mener det er positivt at folk har klare meninger om hvordan pizzaen skal smake.

Pizzaprodusenten får stadig vekk henvendelser fra folk men tanker om hvordan drømmepizzaen bør være. Og når det gjelder ønske om paprikafri Grandiosa blir det altså bønnhørt. Det kommer paprikafri ”grandis” etter hvert

I Norge spiser vi ca 26 millioner Grandiosa årlig.

Se hele intervjuet i Sveip her: Paprikafri Grandiosa

Kulturstrøm

 • David Lynch hinter om noe nytt – allerede i juni

  Regissøren David Lynch varsler i en kryptisk videomelding at «noe» kommer 5. juni. Det kan være snakk om en animasjonsprosjekt han har jobbet med i flere tiår.

  Den 78-årige stjerneregissøren røper ikke hva det dreier seg om, men ifølge Deadline kan det være «Snootworld». Tidligere i år fortalte Lynch til bransjenettstedet at han håpet å finne noen som kunne støtte et animasjonsprosjekt.

  For mange nordmenn er han mest kjent for tv-serien Twin Peaks.

  Han ble tildelt en Æres-Oscar i 2019. Han har også vært nominert for The Elephant Man (beste regi, beste tilrettelagte manus), Blue Velvet (beste regi) og Mulholland Drive (beste regi).

  David Lynch
  Foto: AP
 • «Gudfaren»-produsent er død

  Al Ruddy, produsent for blant annet «Gudfaren» og «Millon Dollar Baby» er død. Han ble 94 år gammel.

  Albert S. Ruddy vant Oscar-pris for begge de nevnte filmene, i henholdsvis 1973 og 2005.

  Han har også produsert filmene «Bad Girls» (1994) og «Cry Macho» (2021) samt skapt TV-seriene «Walker, Texas Ranger» (1993-2001) og «Hogan's Heroes» (1965-1971).

  Produsent Al Ruddy da han vant Oscar for «Million Dollar Baby» i 2005.
  Foto: AFP